OVK besiktningsman eller kvinna till EKS Karlskrona

OVK besiktningsman eller kvinna till EKS Karlskrona

EKS Karlskrona
måste växa, därför söker vi dig!


Våra samarbetspartners och kunder har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför OVK besiktningsman eller kvinna. Vi är ett bra och sammansvetsat gäng så ni kommer att få härliga kollegor. Våra projekt består av allt från mindre serviceinstallationer till stora ventilationsentreprenader. Kort och gott, EKS har fina möjligheter för utveckling.

Nu hoppas vi att vi fångat din uppmärksamhet så att du söker till oss.

Er bakgrund

Vi söker efter dig som har OVK behörighet eller dig som har lång erfarenhet av ventilation och skulle vilja vidareutbilda dig att jobba med OVK besiktningar, och injusteringar av ventilation. Rollen består både av enskilt arbete och uppgifter i projektform med flera kolleger. Vi ser gärna att man ser lösningar före problem, det blir roligare och vi får ansvarsfulla medarbetare. Våra kunder är vana vid engagerade medarbetare så vi sätter stor vikt vid social kompetens.
Mer info
Telefon 0455-300030
Område Karlskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eks-ab.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs vidare, lite historia

EKS Energi & Klimat Service AB är ett expansivt företag med goda ambitioner och ett stort engagemang.

EKS
startades i augusti 2010, med tanken att samla all fastighetsteknisk kunskap på ett ställe. Vi har lyckats!

EKS har genom våra kunniga medarbetare en bred kunskap inom fastighetsteknik såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, brandlarm samt konsult. Vi brukar skoja om att den totala erfarenheten är på över 100 år i företaget.

EKS är ISO certifierade enligt 9001, 14001 samt OHSAS 18001. Vårt mål är att ha 100 procent nöjda medarbetare och kunder. Vårt miljömål är att påverka där vi gör störst insats, hos våra kunder. Arbetsmiljö är en annan viktig del där vi arbetar systematiskt enligt SAM. Vi lägger stor vikt vid att det ska vara bra arbetsklimat.

Till
slut! Ansökan


Har vi fångat din nyfikenhet? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan eller via vår hemsida. Skicka med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2020-01-31. Vi jobbar löpande med urvalet av intressanta ansökningar så vänta inte för länge.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från företag som säljer rekryteringstjänster.