Provningstekniker till DEKRA Karlskrona

Provningstekniker till DEKRA Karlskrona

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.

Vi växer och behöver utöka vårt härliga gäng med drivna Provningstekniker till Karlskrona. Känner du dig redo att prova nya utmaningar och gillar teknik? Hos oss blir du en del av ett stabilt, driftigt och globalt företag.

OM TJÄNSTEN

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta oförstörande provning av konstruktioner/svetsar främst genom metoden radiografering men du kommer kanske också jobba med andra OFP metoder som penetrant och visuell teknik, i syfte att hjälpa kunderna att upprätthålla säkerheten samt följa standardkrav avseende både nytillverkade och befintliga produkter.

Tjänsten kommer att lokaliseras till Karlskrona med tyngdpunkt på arbete inom den marina sektorn. SÄPO utför en säkerhets- och registerkontroll i samband med en eventuell anställning.

Arbetet är i första hand dagtid mån-fre, men perioder med skiftgång och resor kan förekomma såväl som viss övertid.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

Vi söker dig som har en gymnasial teknisk utbildning och/eller relevant teknisk erfarenhet. Du är intresserad av teknik och trivs med mycket kundkontakt samt att jobba och prestera tillsammans i ett lag. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann och har stor social kompetens.

Svenskt medborgarskap samt B-körkort, goda kunskaper i svenska, engelska, datahantering samt grundläggande matematik är ett krav.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt!

Välkommen in med din ansökan!

Stefan Qvist, Sektionschef
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dekra.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (1 dag kvar)