Distriktssäljare/Säljare - Blekinge

Distriktssäljare/Säljare - Blekinge

Om tjänsten

Vi söker nu en säljare till vårt team i Region Syd! Som säljare hos oss ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer med både befintliga och nya kunder inom ditt distrikt. Du driver hela säljprocessen, från att ta fram kundplaner, prospektera och boka möten, till att skriva avtal och följa upp och utveckla dina kunder. Ett gott samarbete med Cramos innesäljare på depåerna inom ditt distrikt är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du rapporterar till försäljningschef Region Syd. Lämplig placeringsort är Karlskrona eller Karlshamn.

Din profil
  • Minst 3 års erfarenhet av uppsökande försäljning.
  • Du är en duktig förhandlare och drivs av att göra affärer.
  • Har vana av att jobba med marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter.
  • Är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och externt.
  • Arbetar strukturerat och använder säljstödsystem (Cramo använder Sales Force) och Office-paketet (Word, Excel & Power Point) som dagliga verktyg.
  • Goda kunskaper i Svenska (tal och skrift) är en förutsättning. Goda kunskaper i engelska är inte ett krav men Cramo är en internationell koncern där engelska blir allt viktigare i den dagliga kommunikationen med kunder och kollegor.
  • God kunskap om byggprocessen och branschen i stort är meriterande.
Vi söker dig med stort affärs- och kundfokus och som värdesätter starka, långsiktiga kundrelationer. Du är en självständig kollega, som är intresserad och motiverad av att hitta nya vägar för att utveckla dina kunders affärer, du har förmågan att se lösningar som skapar värde, effektivitet och lönsamhet. Du är nyfiken och vill vara en del av Cramos digitala resa och framtida tjänster/erbjudanden. Du rapporterar till försäljningschefen Region Syd.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv allt-är möjligt-attityd, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Silas Browm tel: 073-184 04 87.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Försäljningschef Silas Brown
Telefon 073-184 04 87
Område Karlskrona
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.