Fastighetstekniker till Coor, Karlskrona

Fastighetstekniker till Coor, Karlskrona

Det här är en spännande roll både för dig som har en generell bredd men också om du har spetskompetens inom t ex energi, ventilation eller kyla. Som fastighetstekniker med styr- och regler inriktning kommer du att ansvara för den dagliga driften av fastighetstjänsterna, du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat
  • Tillsyn och skötsel av fastigheterna
  • Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
  • Hantering av datoriserade styrsystem
  • Arbetsleda hantverkare på plats vid mindre reparationer
  • Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system
  • Framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
  • Utföra och ansvara för olika kundprojekt
  • Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
På Coor arbetar vi aktivt med upplärning, kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom kontraktet såväl som inom andra delar av verksamheten.
Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har relevant utbildning samt erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt att du har god systemkunskap inom styr och övervakning.

Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning till ditt arbete och din omgivning. B-körkort är ett krav.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer görs löpande.

Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

För mer information är du välkommen att kontakta driftchef Patrik Norrman, tele 0455-683316.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 20 juni 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.