Elektriker till Coor, Karlskrona

Elektriker till Coor, Karlskrona

Vi söker en duktig och driven elektriker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund i Karlskrona. Tillsammans med övriga kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande elrelaterade frågor.

Om rollen
Som elektriker/fastighetstekniker kommer du att ansvara för den dagliga driften i vår kunds fastigheter i Karlskrona. Du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat
  • Tillsyn och skötsel i vår kunds fastigheter
  • Felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
  • El-montage inom kontors och industrimiljö
  • Dokumentation
  • Framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
  • Utföra och ansvara för olika kundprojekt
  • Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
  • Tjänsten innebär beredskapstjänstgöring
Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund
Det här är en spännande roll för dig som tidigare arbetat som t ex installations eller serviceelektriker. Har du erfarenhet från industrin och har arbetat med starkström eller har kunskap i styr- och regler samt ventilation är det meriterande. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning till ditt arbete och din omgivning. B-körkort är ett krav. Vi ser att du har gymnasieutbildning för elektriker, allmän behörighet och minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

För mer information är du välkommen att kontakta driftchef Patrik Norrman tele 0455-683316
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 20 juni 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.