Om företaget

Vill du vara med och göra svensk yrkesutbildning till den bästa i världen?

Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. Det öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.

Yrkesutbildning inom Academedia har fått ett stort tillskott i och med förvärvet av Praktiska gymnasiet och tillsammans med de huvudmän som funnits inom Academedia en längre tid vill vi ta nästa steg och utveckla yrkes- och lärlingsutbildning till något extraordinärt.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig, rektor med pedagogisk bakgrund, gärna med god specialpedagogisk kompetens. Det är meriterande om du genomgått rektorsutbildningen och själv innehar lärarlegitimation. Även du som inte uppfyller kraven kan vara aktuell med likvärdig erfarenhet. Ditt professionella nätverk är brett och du har inga problem att samverka och knyta nya kontaktar utanför skolan värld.

Din profil

Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat som gymnasierektor, helst med yrkesprogram. Som person är du samarbetsorienterad, drivs av goda resultat och hög kvalitet.

I din roll är du ansvarstagande, tydlig, trygg och lyhörd i ditt ledarskap. Du får gärna vara innovativ, nytänkande och utvecklingsinriktad med god kommunikativ förmåga. Som ledare skapar du tillsammans med din personal engagemang och får alla att sträva mot samma målbild med uppdraget i fokus.

Tjänsten är på heltid och kunden tillämpar tillsvidareanställning med inledande provanställning. Friskvårdsbidraget är 3000 kr per år och det ges goda möjligheter till kompetensutveckling inom koncernen.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan se innan annonstiden löpt ut, så lägg in ditt intresse så snart som möjligt via:

www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna på Clockwork Skolledare; Fred Hussein, tfn: 073-351 27 27 eller Cilla Edrén tfn: 073- 351 27 62
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073-3512727
Område Karlskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolledare rekryterar rektor för kunds räkning.

Vi söker en rektor till en centralt belägen gymnasieskola i Karlskrona med ca 100 elever och goda stödfunktioner i form av administratör på heltid och elevhälsa.

På skolan erbjuds följande program
  • Bygg och anläggning
  • Fordon och transport
  • Vård och omsorg
  • Handel och administration
  • Hantverk
- Introduktionsprogram