Vi söker lärare i svenska!

Vi söker lärare i svenska!

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en ämneslärare till gymnasiet i svenska. Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga uppgifter är att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet. Du kommer enbart att undervisa i svenska 3, vilket innebär att vetenskapligt skrivande, språkhistoria och texters uppbyggnad är viktiga delar.

Du kommer att arbeta cirka 20 % fördelat på en till två dagar i veckan som passar dig. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse och tjänsten sträcker sig över hela vårterminen.

Din profil

Du är legitimerad lärare i ämnet svenska på gymnasienivå eller har relevant erfarenhet. Kanske är du lärarstudent i slutet av dina studier? Kanske är du pensionär som längtar tillbaka till skolans värld? Du är trygg i din roll som pedagog och ledare och trivs i skolans ombytliga miljöer. Att planera och strukturera din egen undervisning hanterar du väl och du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/annons/5234/

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Fred Hussein, tfn: 073-351 27 27

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073 351 27 27
Område Karlskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se