Junior maskinkonstruktör / systembyggare till Robotteknik Automation AB

Junior maskinkonstruktör / systembyggare till Robotteknik Automation AB

Är du maskinkonstruktör och vill utvecklas i en innovativ arbetsmiljö? Vill du ansvara för hela processer och skapa innovativa lösningar för producerande industri? Nu har du chansen att arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor på Robottekniks kontor i Karlskrona.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Automation Vetlanda AB.

Om företagetRobotteknik Automation AB är ett företag som startade 1998 och levererar automationslösningar till den svenska industrin. Företaget levererar allt från enskilda robotar, standardceller till kompletta produktionslinjer, allt enligt kundens önskemål. Robotteknik Automation AB utför även uppdrag inom mekanisk konstruktion, kundanpassade utbildningar, programmering, service/underhåll av Hyundai, Denso, Fanuc och Motoman robotar.

ArbetsuppgifterSom konstruktör är du ansvarig för hela konstruktionsprocessen. Vilket innebär allt från tidsplanering, skapa produkten i CAD; där det gäller att hitta en lösning som skapar ett bra flöde hos kundföretaget, till att därefter presenterar din lösning för medarbetare internt, för att få feedback innan du tillsammans med ansvarig säljare presenterar lösningen för kundföretaget. Vidare är du även ansvarig för att ta fram underlag till elektrikerna och göra de inköp som din nya produkt kräver.

Som konstruktör ingår du i ett mindre team på tre personer där du får arbeta tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor. Som konstruktör har du mycket kontakt med säljare, elektriker och mekaniker samt dina kunder.

Formella krav
  • Du har en teknisk eftergymnasial utbildning som Maskinkonstruktör eller likvärdigt
  • Du behärskar minst ett CAD-system (företaget arbetar i Solidworks)
  • Du har goda kunskaper i Office-paketet
  • Pneumatiska kunskaper samt kunskaper inom el
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att trivas i rollen som konstruktör bör du ha ett genuint tekniskt intresse och ett driv att jobba lösningsorienterat. Som person vill du ständigt framåt och hakar inte upp dig på småsaker utan arbetar effektivt mot uppsatta mål. Du trivs även med att arbeta mot flera kontaktytor och hanterade varierade projekt. Vidare har du gott tålamod och kan självständigt driva och planera ditt eget arbete för att ta dig framåt i dina projekt. Därtill kan du hantera stressiga situationer när flera saker behövs prioriteras samtidigt.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Karlskrona
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CAD, konstruktör, konstruktion, maskiningenjör, maskinkosntruktör, maskin, robotkonstruktion, robot, industri, Heltid, Karlskrona, junior, nyexad
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!