Javautvecklare / frontend / backend /utvecklare

Javautvecklare / frontend / backend /utvecklare

Är du en nyfiken och driven utvecklare som vill arbeta med spännande uppdrag och stora kunder? Har du några års erfarenhet av javautveckling och vill rikta in dig och utvecklas inom ditt område? Som utvecklare hos CGI i Karlskrona får du nu möjlighet att själv vara med och utforma din roll beroende på ditt intresse.

Om företagetCGI Group Inc grundades 1976 och är den femte största oberoende leverantören av tjänster inom IT och affärsprocesser i världen. Med cirka 68 000 medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder CGI en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur och ett brett sortiment av patenterade lösningar.

CGI är ett team av entreprenörer. Anställda kallas för medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag som vuxit till vad de är idag. CGI har en gedigen kundkrets med spännande och välkända organisationer. Alla medlemmar får individuella utvecklingsplaner och det finns goda utvecklingsmöjligheter oavsett om du har som mål att bli specialist, generalist eller ledare. Mer information om bolaget hittar du på www.cgi.com.

ArbetsuppgifterTjänstens utformning kommer att baseras på din erfarenhet och dina intressen. Som utvecklare hos CGI ingår du i ett konsultteam och arbetar med uppdrag både ute hos kunder men även inhouse på CGIs kontor i Karlskrona. Du har ett stort engagemang och intresse för programutveckling och gillar att lära dig nya tekniker. I rollen som konsult hos CGI arbetar du hos välkända företag i Skåne. Som Javautvecklare ingår du i olika projektteam och hjälper kunderna med olika problemlösningar kopplat till din kompetens.

CGI erbjuder goda utvecklingsmöjligheter både gällande kompetens och karriär. På CGI får du arbeta tillsammans med många kompetenta kollegor och vara delaktig i spännande uppdrag.

Formella krav
  • Minst ett par års erfarenhet av Javautveckling
  • Relevant eftergymnasial utbildning, alternativt kvalificerad arbetslivserfarenhet av Javautveckling
  • Flytande i Svenska och Engelska, tal och skrift
Som person är du prestationsorienterad och drivs av problemlösning. Du är kommunikativ och socialt säker där du tror på sig själv och din kompetens för att självständigt kunna motivera och driva din strategi framåt. Vi tror att du har en god känsla för service och är kommunikativ i såväl tal som skrift. Du beskriver dig själv som en positiv lagspelare då du är prestigelös, hjälpsam och trivs i sociala sammanhang.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att CGI har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och CGI en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Karlskrona
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CGI, frontend, backend, fullstack, back-end, front-end, webbutveckling, utvecklare, java, Javautvecklare, Java-utvecklare, java programmerare, java-programmerare, systemutveckling, systemutvecklare, programmering, programmerare, utveckling, utvecklare, programmering, programmerare, IT, Karlskrona, Karlshamn,
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.