Ung ingenjör inom el till Bravida Karlskrona

Ung ingenjör inom el till Bravida Karlskrona

Är du nyutexaminerad ingenjör inom energi och miljö eller annan relevant teknisk utbildning? Tycker du det låter spännande att vara med och driva ett långsiktigt projekt tillsammans med våra erfarna projektledare. Vill du jobba hos ett branschledande företag som ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Då har vi jobbet för dig. Varmt välkommen med din ansökan till Bravida i Karlskrona.

Dina arbetsuppgifter

Som ingenjör kommer du att vara med från projekteringsskedet till produktionsfasen i några av våra projekt. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att arbeta som spindeln i nätet i projektet och stötta projektchef och projektledare med din tekniska kunskap. Du kommer att arbeta i Bravidas egna verktyg som du får bra stöttning i att lära dig på plats. Arbetsuppgifterna innebär:
  • Ta fram handlingar och underlag inför projektering
  • BIM-samordning el
  • Hantera ändrings- och tilläggsarbeten under produktionsfasen
  • Kontakt med kunder, projektledare och montörer
  • Uppföljning/samordning av tid-och produktionsplaner
  • Aktivt delta i arbetsmiljösamordning och uppföljning
Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad ingenjör från högskola, universitet eller YH/KY inom installationsteknik, väg och vatten, energi eller byggteknik. Vi ser gärna att du har cirka 2 års erfarenhet från branschen. Du har kunskaper i ekonomi och "teknisk engelska" och mycket goda IT-kunskaper. Har du erfarenhet inom installationsbranschen är det mycket meriterande.

Som person är du strukturerad, prestationsinriktad och ett stort intresse för affärsmässiga lösningar. Du är motiverad och drivs av att arbeta inom installationsbranschen och är genom ett prestigelöst sätt villig att lära av andra. Du vill driva affären framåt och arbeta tillsammans med kollegor och kunder för en effektiv och produktiv lösning.

Tjänsten passar dig som vill ta vara på en unik möjlighet och växa inom ett spännande börsintroducerat företag i hög tillväxttakt. Du får en bred kunskap om företaget och möjlighet att bygga nätverk mellan dig och andra inom Bravida. Du är i början av din karriär och är intresserad av en möjlighet att långsiktigt utvecklas i företaget.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.
När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 1 april 2020.
Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 1 apr 2020 (34 dagar kvar)