Säkerhetstekniker inom larm/passage till Bravida Karlskrona/Karlshamn

Säkerhetstekniker inom larm/passage till Bravida Karlskrona/Karlshamn

Är du en serviceinriktad säkerhetstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en säkerhetstekniker till Bravida i Blekinge där vi har kontor i Karlshamn/Karlskrona. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som säkerhetstekniker kommer du jobb med framför allt larm och passagesystem. Vi utför ett omväxlande arbete med både större projekt och mindre serviceuppdrag. För oss är det viktigt att våra tekniker har rätt förutsättningar på sina uppdrag och vi erbjuder därför både interna och externa utbildningar.

Som säkerhetstekniker på Bravida kommer du att arbeta med följande:
  • Installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
  • Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar
  • I viss mån agera tekniskt säljstöd till våra säljare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida Karlskrona/Karlshamn har avdelningar inom el, vs och säkerhet. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker fördel dig som är tjej som har el-teleteknisk utbildning och några års erfarenhet av säkerhetsinstallationer och är kunnig inom data- och nätverkslösningar. Det är meriterande om du har jobbat med våra system Autotronica och Integra tidigare men arbetar även med för marknaden vanligt förekommande system. B-körkort och en godkänd kontroll hos Rikspolisstyrelsen är ett krav.

Vi ser gärna kvinnliga sökande, detta för att säkra jämställdhetsnivån mellan könen och behöver komplettera teamet med fler tjejer.

Som person är du driven, engagerad och prioriterar såväl framdrift som kvalitet. Du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Vi kan även erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi i team och vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 8 mars.

Intresserad? Eftersom ansökningarna hanteras löpande ber vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (18 dagar kvar)