Fibertekniker till Bravida Karlskrona/Karlshamn

Fibertekniker till Bravida Karlskrona/Karlshamn

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en fibertekniker till vår avdelning i Karlskrona/Karlshamn. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som fibertekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Installation och felsökningar av fiberanslutningar
  • Reparationer och underhåll i olika typer av fastigheter och anläggningar
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap inom fiber. Du bör ha minst ett par års erfarenhet inom området. För att lyckas i rollen som fibertekniker ska du ha en relevant utbildning t.ex. el/teleteknisk utbildning samt har goda teletekniska kunskaper. Certifieringar inom fiberteknik är starkt meriterande. Du behöver även ha något års erfarenhet av att ha jobbat med nätverk och fiberteknik. B-körkort ett krav.

Vi söker flera kvinnliga kollegor för att säkra jämställdhetsnivån mellan könen och behöver komplettera teamet med fler tjejer.

Som person är du självgående, men gillar även att jobba i ett lag, har socialkompetens, är serviceminded, positiv och gillar utmaningar och ansvar. Du är bra på att strukturera och planera ditt eget arbete. Du lämnar ingenting ogjort och trivs med varierande dagar i ett högt tempo. I rollen som tekniker har du kontakt med kunder, beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga. Du motiveras av att lösa problem på egen hand och tycker felsökning är roligt, vilket gör att du enkelt kan driva ditt arbete framåt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar
På Bravida eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Vi kan även erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi i team och vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 8 mars.

Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (17 dagar kvar)