BRAVIDA KARLSKRONA SÖKER MONTÖRER INOM EL OCH VS

BRAVIDA KARLSKRONA SÖKER MONTÖRER INOM EL OCH VS

Är du en serviceinriktad och självgående VS-montör eller elektriker som gillar problemlösning och ordning och reda? Bli en i vårt gäng! På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi VS-montörer till vår service och entreprenadavdelning i Karlskrona. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som VS-montörpå Bravida i Karlskrona arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Arbetsuppgifterna innebär:
  • Installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
Som Serviceelektriker hos oss arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag.
Arbetsuppgifterna innebär:
  • Planera, samordna och utföra installationer
  • Felsökning och åtgärder åt våra olika kunder
  • Ombyggnad och installation inom el
  • Bidra i Bravidas förbättringsarbeten
Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Arbetet som VS-montör innebär att utföra VS-installationer i samband med ny-och ombyggnader samt utföra serviceuppdrag.

På Bravida i Karlskrona har vi avdelningar inom både el och vs. Vi är ca 20 kvalitetsmedvetna medarbetare på vs-avdelningen och vi tycker det är lika viktigt att göra jobbet ordentligt som att ha roligt ihop. Vi jobbar både med service och entreprenader och våra kunder är bland annat byggföretag, sjukhus, universitet, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har svetskompetens från Gassvets cch TIG men inget krav. För att arbeta som elektiker så skall du vara utbildad ECY-certifierad elektriker med några års erfarenhet från yrket. Det är även meriterande om du har arbetat som ledande montör. B-körkort är ett krav.

På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet, men du måste också kunna leda dig själv. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar.

Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 31 Maj 2022.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner
Andreas Edelmalm
Avdelningschef VS
0455-302551
andreas.edelmalm@bravida.se

Mikael Thuresson
Avdelningschef EL
045-53 025 41
mikael.thuresson@bravida.se

Länk till den här sidanhttps://www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=6942&rmlang=SE
Mer info
Kontaktperson Andreas Edelmalm
Telefon 0455-302551
Område Karlskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)