Teletekniker

Teletekniker

Då vi säkrat upp ett antal avtal och införskaffat oss ytterligare fler kunder inom Karlskrona Kommun behöver vi nu rekrytera.

Vi söker personal som är hungriga och vill vara med i BEST utveckling.

Till kontoret i Karlskrona söker vi följande:

1st Teletekniker

Som teletekniker arbetar du självständigt och fattar egna beslut, samtidigt som du måste kunna samarbeta och ingå i en grupp.

Då du har mycket direktkontakt med våra kunder är det mycket viktigt att du känner dig bekväm med att besöka företagskunder på plats för att lösa deras problem. Vi lägger stor vikt på att du som person passar in i vårt team.

Arbetet består av installation inom Data/Tele/Fastighetsnät/CCTV/Inbrottslarm/Brandlarm/
Passagesystem/Överfallslarm/Porttelefon m.m. samt service och underhåll.

Du ska ha en el-teknisk utbildning och ett antal års erfarenhet i rollen som teletekniker.

Vi söker dig som är en serviceinriktad person då kundkontakt ingår i arbetet, har god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet och förmåga att ta egna initiativ.

Du har ett stort intresse för driv, samt strävar efter att ständigt utvecklas.

Info ansökan: Fortlöpande ansökan, Vandelsprövning tillämpas, Körkort B fordras, Tillsvidareanställning, Heltid.

Vi erbjuder just dig att komma till ett bolag som är väldigt måna om sina anställda. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras.
Mer info
Kontaktperson Magnus Nilsson
Telefon 0768-69 15 80
Email Mejla Magnus Nilsson
Område Karlskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bestab.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BEST - Brand El & Säkerhetsteknik AB är ett installations- och serviceföretag med 25st anställda som erbjuder tjänster inom El – Tele – Data – Larm – Säkerhet – E-Mobility med mångårig erfarenhet och hög kompetens inom respektive område.

Vi finns för närvarande representerade i Ronneby och Karlskrona. Arbetsområdet omfattar hela Blekinge, Kronoberg och Skåne.

Våra kunder består av industrier, bygg- och fastighetsföretag. Statliga- och kommunala förvaltningar och företag såväl som av privatpersoner.