Kommunikatör sökes till Karlskrona

Kommunikatör sökes till Karlskrona

Är du en van kommunikatör som trivs med att arbeta med många bollar i luften? Då kan det här uppdraget vara något för dig!

Om uppdraget
Uppdraget kommer att innebära en roll som Kommunikatör inom samhällsplanering, byggande och boende. Tjänsten avser ett konsultuppdrag med en sysselsättningsgrad på 100%. Uppdraget kommer att starta 1 augusti och pågå till 31 december med stor chans till förlängning. Placeringsort: Karlskrona


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Kommunikatör kommer du att arbeta inom webb och andra digitala kommunikationskanaler. Du kommer även ansvara för hela kommunikationsprocessen; analysera, planera, producera och följa upp kommunikationen. Du kommer självständigt kunna driva olika processer kopplade till kundens digitala kanaler från start till mål.

För att trias i rollen tror vi att du gillar att samarbeta tillsammans i ett team, då du kommer att samarbeta mycket med kommunikationskollegor och med övriga inom verksamhet.

Dina kvalifikationer
  • Du är kommunikatör och har en spetskompetens inom digitala kanaler, med särskild fokus på webb.
  • Högskoleutbildning inom media och kommunikationsvetenskap eller likvärdig utbildning och några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
  • Tidigare har arbetat i verktygen Episerver och i Siteimprove.
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 25 maj 2020.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Sofia Sundberg, sofia.sundberg@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Kontaktperson Sofia Sundberg
Telefon 08-84 53 00
Område Karlskrona
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (9 dagar kvar)