Verkmästare

Verkmästare

Börjessons Lastbilar i Karlskrona är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar, släp och reservdelar samt service och reparationer av Scania lastbilar. Börjessons Lastbilar jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny verkmästare till vårt team i Karlskrona.

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvar för styrning, planering och driften inom verkstaden, samt säkerställer att arbetet utförs enligt gällande instruktioner och på ett kvalitativt sätt.
  • Ansvara för att avdelningen kan bibehålla en hälsosam arbetsmiljö där medarbetarna följer rådande säkerhetsregler.
  • Ansvar för medarbetarna inom avdelningen vilket kräver ett ledarskap som motiverar och skapar förtroende, samt ger medarbetarna stöd och vägledning i arbetet som krävs för att uppnå ett kvalitativt resultat.
  • Tekniskt ansvar gentemot kunder, generalagenter, myndigheter och medarbetare.
  • Ansvar för kundmottagning och servicerådgivning vilket kräver högt fokus på såväl kund som service. Delaktig i arbetsuppgifter som ingår i kundmottagning.
  • Delaktig i att ge kunder råd samt instruktioner om reparationer och service av fordon och är i detta medveten om att skapa goda relationer med kunderna.
  • Delaktig i garantihandläggning
  • Administration är en naturlig del i arbetet.
  • Delaktig i utveckling av kvalitets- och miljöarbetet.
Din bakgrund

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt minst 2 års teknisk och 1 års administrativ erfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet ifrån arbetsledning och god datorkunskap med god systemförståelse med t.ex. Automaster och Multi.

Din profil

Du uppnår deadlines med effektiv tidshantering. Du är självgående och prestigelös med en god känsla för kund och service. Du har sinne för ordning när du utför administrativa uppgifter. Din drivkraft är stark och du trivs i en rörlig miljö med högt tempo där arbetsuppgifterna är varierande. Samtidigt ser du vikten av att utveckla ett bra samarbete såväl internt som externt. Du bidrar med ett gott humör och positivt förhållningssätt.

B och C-behörighet är ett krav, CE och DE är meriterande

Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har. Om du vill du bli del i våran gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka. Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com/. Sista ansökningsdag är den 31 maj. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare

Vid frågor angående tjänsten kontakta Servicechef Fredrik Mark via e-post: fredrik.mark@borjessonsbil.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.