Teletekniker till Assemblin EL Karlskrona och Ronneby

Teletekniker till Assemblin EL Karlskrona och Ronneby

Teletekniker

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Assemblin expanderar. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu Teletekniker på heltid med placering i Karlskrona och Ronneby.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta.

Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan via länken nedan för mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Fredrik Karlesand på nummer 010-472 31 84 eller via mail fredrik.karlesand@assemblin.se. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart du kan, sista ansökningsdagen är 2019-10-30. Samtal från bemannings- och rekryteringsföretag undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Karlesand
Telefon 010-472 31 84
Område Karlskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (4 dagar kvar)