Serviceelektriker sökes till Assemblin El Karlskrona

Serviceelektriker sökes till Assemblin El Karlskrona

Serviceelektriker sökes

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu serviceelektriker på heltid med placering i Karlskrona.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Vi önskar att du har minst 5 års erfarenhet i yrket. Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-10-31. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Fredrik Karlesand på telefon 010-472 31 84 eller via mailadress fredrik.karlesand@assemblin.se. Samtal från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (35 dagar kvar)