Vi söker en Financial Controller till Telenor

Vi söker en Financial Controller till Telenor

Nu söker vi en Financial Controller till Telenor i Karlskrona

Är du analystisk och har ett utmärkande siffersinne? Vill du vara delaktig i en förändringsresa och tillhöra ett grymt team? Då har vi rollen till dig!

Om rollen

Telenor Tower Sweden AB är ett relativt nystartat aktiebolag i Telenorkoncernen. Bolaget har 9 anställda och 2 konsulter och söker nu en interim Financial controller som kan stötta bolagets ekonomifunktion under en period.

Då bolaget är nystartat och under en förändringsresa behöver Telenor en interim Financial Controller som stöttar Towerbolagets Head of Finance med alla typer av ekonomirelaterade uppgifter. Den löpande transaktionella ekonomihanteringen sköts av en outsourcingpartner så de huvudsakliga arbetsuppgifterna blir att ha koll på samtliga finansiella processer samt leveranserna i dessa. I samband med månadsbokslut behöver diverse bokningar göras. Det finns även ett behov av att sätta upp rutiner samt driva förbättringsarbete mot ekonomisystemet.

I rollen som Financial controller är du ansvarig för bolagets bokföring, avstämningar, reserveringar m.m. Du ansvarar för bokslut månadsvis, kvartalsvis och årligt samt ansvarar för bolagets interna finansiella processer och internkontroller. Du kommer att delta i bolagsrapportering månadsvis, kvartalsvis och årligt. Som person är du kommunikativ då du har regelbunden kontakt med interna och externa outsourcingpartners samt att du driver förbättringsprojekt inom finansområdet.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Financial controller ser vi att du har en kandidatexamen i ekonomi med inriktning företagsekonomi. Du bör ha minst 5 års erfarenhet av arbete med redovisning i ett mindre eller medelstort företag alternativt revisionsbyrå. Du besitter breda redovisningskunskaper såväl som kunskap om aktuella regelverk och en god vana från ekonomisystem. Som person är du noggrann, ansvarsfull, välorganiserad och analytisk.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med uppstart omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Kontaktuppgifter

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Davidsson, asa.davidsson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.