Vi söker en Business Operations Partner till Ework Group

Vi söker en Business Operations Partner till Ework Group

Ework Group bygger ett nytt kundteam i Karlskrona och är på jakt efter dig som vill vara med på den här spännande resan!

I rollen som Business Operations Partner kommer du att bilda ett lokalt kundteam tillsammans med en Sourcing Partner och erfaren Client Responsible som i sin tur tillhör ett större team från vår Market Unit i Malmö (cirka 20 medarbetare). Client Responsible är ansvarig för våra avtal med kunderna, Sourcing Partner för all annonsering, screening och tillsättning av nya konsulter och Business Operations ansvarar för den befintliga konsultbasen.

Om Rollen
I rollen som Business Operations Partner har du en operativ roll i form av ett helhetsansvar från kontraktering av konsult till förlängningar och avslut av kontrakt. För att lyckas i denna roll tror vi att du trivs med att bygga relationer då du är både kunden och konsultens kontaktperson under pågående uppdrag. Som bryggan mellan kund och konsult säkerställer du också ordning och reda, är duktig på att driva dialoger, hålla i trådarna och tar ett stort administrativt ansvar. I rollen krävs det en hög nivå på kommunikation och då vi är ett internationellt bolag behöver du vara flytande i svenska samt engelska i både tal och skrift.

Rollen innebär att du
 • Hantera förlängningar av uppdrag och säkerställa en win-win-win situation
 • Utveckla relationen med kund, konsultbolag och konsult
 • Identifiera nya affärsmöjligheter
 • Ha en överblick över befintlig leverans
 • Följa upp kundens process och agera rådgivande kring inköp av konsulter
 • Vara rådgivare gällande trender, marknadspriser, avtalslängd, våra tjänster
 • Säkerställa kund- och konsultnöjdhet i varje pågående uppdrag
Du har med fördel
 • Erfarenhet från konsultbranschen
 • Jobbat med kunder och vet vad som behövs för att vårda relationer
 • Intresse för teknik och IT
 • En vilja att lära dig nya kompetensområden
 • Arbetat med prissättning/förhandling
 • En vilja att arbeta i en bred roll
 • Körkort och en längtan att besöka våra kunder i regionen
Mjuka värden vi värdesätter
 • Nyfiken, prestigelös och lösningsorienterad
 • Du gillar att arbeta proaktivt och vill leverera en hög servicenivå
 • Du delar gärna med dig av dina idéer
 • Du är en "laget för jaget person" som ser till teamets bästa
 • Du har ett kvalitétstänk i allt du gör
Skallkrav
Då vi är ett internationellt bolag behöver du vara flytande i svenska i både tal och skrift och även ha en hög professionell nivå i engelska.

Om Ework Group
Ework är en marknadsledande och oberoende konsultförmedlare i norra Europa med fokus på IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Utan att ha egna anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt kompetens från hela marknaden. Ework är grundat i Sverige år 2000 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Bolaget har ramavtal med fler än 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar samtidigt 12 000 konsulter på uppdrag. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Eworks aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Att vara en Eworkare
Vi är väldigt stolta över vår kultur och vi skrattar gärna högt, driver vårt arbete individuellt men hjälper varandra mer än gärna när det behövs.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi hoppas att du håller med om våra värdeord:
Consultative - We lead the way
Committed - We drive success
Collaborative - We learn and create toghether
Curious - We embrace change

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med uppstart enligt överenskommelse. Du utgår från Karlskrona men kunden ser gärna att du befinner dig på deras Malmökontor ett par gånger i månaden. Besök hos kunder i regionen med omnejd kommer också bli aktuellt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om oss
Adecco är ett världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Kontaktuppgifter
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan nu.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Lindhoff, asa.lindhoff@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.