Servicetekniker till Fazer

Servicetekniker till Fazer

Om tjänsten
Vi söker en ansvarstagande och driven servicetekniker som brinner för att arbeta nära kunden och för att alltid leverera bästa service. Som servicetekniker arbetar du med installationer av kaffe, vatten- och varuautomater, felanmälningar, service och daglig skötsel av maskiner samt leverans av varor. Förutom teknikansvaret kommer du att ansvara för beställningar av produkter och ansvara för lager. Som servicetekniker arbetar du även med inventering av reservdelar och automater. Avrapportering sker i datasystemet Winserv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Du kommer att ha din placering i Karlskrona och kommer att utgå därifrån, men din arbetsplats kommer att vara i södra Sverige.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom elektronik och mekanik samt flera års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med service av kaffemaskiner. Vi söker dig som är ansvarstagande och van vid att arbeta självständigt.

Vidare ser vi att du är noggrann, stresstålig och sätter kunden i fokus samt har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. För att vara lämplig för rollen som servicetekniker har du god datavana och B-körkort. Du talar och skriver flytande svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Fazer Food Services Vendingverksamhet
"Fazer Food Services har ett brett utbud av det som i branschen kallas för Vending.
Det innebär att vi genom vår vendingservice kan leverera ett varierande urval av mat och dryck som alltid finns tillgängligt på en arbetsplats genom en automat.
Inom Vending arbetar vi med att serva våra kunder med kaffe, vatten och varuautomater. Vi är rikstäckande och har kontor och kunder runt om i Sverige."

"Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser!" - https://www.fazergroup.com/sv/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via hanna.ericsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fazer, Adecco, servicetekniker, kaffe, varuautomater, felanmälningar, lager, Blekinge, Karlskrona, tillsvidare
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.