Region Blekinge söker Teknisk Fastighetsförvaltare

Region Blekinge söker Teknisk Fastighetsförvaltare

Vill du ha en nyckelroll med ansvar för Region Blekinges fastighetsbestånd? Har du ett stort intresse för teknik och teknisk utveckling inom fastighetsförvaltning. Då har Region Blekinge tjänsten för dig!

Om tjänsten

Enheten för regionfastigheter har som huvudsaklig uppgift att erbjuda våra hyresgäster verksamhetsanpassade och ändamålsenliga lokaler. Region Blekinge disponerar ca 290 000 m2 lokalyta fördelat på framför allt sjukhus och vårdcentraler. Enheten har ca 35 anställda som arbetar med fastighetsförvaltning samt ny- och ombyggnationer.
Avdelningen för fastighetsförvaltning ansvarar för lokalförsörjning till Region Blekinges alla verksamheter. På avdelningen arbetar ett tiotal medarbetare med bland annat förvaltning och utveckling av fastigheter, fastighetsdokumentation, fastighetsekonomi, planerat underhåll, energieffektiviseringar, brandskydd samt hyresgästkontakter.

Man behöver nu förstärka organisationen med en Teknisk fastighetsförvaltare.

Som Teknisk fastighetsförvaltare har du en nyckelroll för att lokalförsörjningsprocessen ska fungera effektivt och ansvaret för förvaltningen av fastighetsbeståndet. Du har det övergripande ansvaret för samordning och planering av underhåll och även tekniska förvaltningsansvaret. Dina arbetsuppgifter består av allt från att ta fram långsiktiga planer för underhåll och investeringar till att säkerställa att driftsavtalen efterlevs. Även till exempel projektledning, kostnadsberäkningar, medverkan vid upphandling och presentera rapporter och beslutsunderlag ingår

Om dig
För att lyckas i rollen så ser vi att du är ansvarstagande, analytisk och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att planera på kort och lång sikt och föredrar ett strukturerat arbetssätt. Du skall ha god utbildning och erfarenhet inom byggnation. Vi ser gärna att du har någon form av projektledarkunskap/erfarenhet och det är viktigt med kostnadsmedvetenhet för att kunna göra kostnadsberäkningar. Dessutom krävs intresse och nyfikenhet för byggnadshistoria och byggnadsvård, samt förståelse varför problem uppstått och hur liknande risker ska kunna förebyggas. Du behöver också kunna leda och samordna möten, samt i vissa fall leda arbetsgrupper.

Viktigt för tjänsten är

Krav
 • Utbildning inom byggnadsteknik eller byggnadsfysik på högskolenivå eller erfarenhet som bedöms som likvärdig.
 • Tidigare erfarenhet från liknande roller inom fastighets- eller byggbranschen.
 • God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.
 • God kunskap i Microsoft Office
 • B körkort
Meriterande
 • Utbildning i BAS-P och BAS-U
 • Utbildning i Heta arbeten
 • Projektledarutbildning
 • Utbildning eller erfarenhet av processhantering
 • Utbildning eller erfarenhet av LOU och upphandlingar
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Blekinge
Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. För oss är det viktigt att vårt miljö- och hållbarhetsarbete bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. För att livet är viktigt.

Region Blekinge erbjuder bland annat
 • Möjlighet till kompetensutveckling inom ditt arbetsområde.
 • Friskvårdsbidrag
 • Möjlighet till flexibla arbetstider
Kontaktuppgifter

Detta är en rekrytering med samarbete mellan Region Blekinge och Adecco.
Du blir anställd av Region Blekinge och tjänsten är tillsvidare på heltid med start efter överenskommelse.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är dock 220724

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Carina Falck carina.falck@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 24 juli 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.