Nu söker vi check-in, extrapersonal till Stena Line!

Nu söker vi check-in, extrapersonal till Stena Line!

Vill du arbeta på ett stort färjerederi? Har du tidigare erfarenhet från resebranschen eller liknande serviceyrke? Då ska du söka detta spännande uppdrag hos Stena Line!

Om tjänsten

Freight check-in
har huvudsakliga arbetsuppgifter såsom incheckning av lastbilar och last i egenskap av gods, pallar och lösa trailers. Administration såsom hantera väntelistor, posthantering och listor/sammanställningar till olika avdelningar inom verksamheten.

Travel check-in
har huvudsakliga arbetsuppgifter såsom incheckning och bokning av privata gäster. Administration kring att kontrollera och administrera avgångar, posthantering med mera. I arbetet ingår också hantering av konferensrum, förvaringsboxar, växelautomater samt skapa trivsel i terminalen.

Om dig

Vi söker dig som är en mogen, trygg och lösningsfokuserad person samt lockas av utmaningen att leverera god service till våra gäster/chaufförer. Att se kundens behov är en självklarhet för dig.

Vidare ser vi att du har god laganda, teamwork och engagemang och alltid ge gästerna "det där lilla extra" och överträffa deras förväntningar. Du har lätt för att lära och tar dig an dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och ansvarskänsla. Det krävs också att du är flexibel, respekterar tider och stresstålig då du arbetar på skiftschema och med varierande arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:

Har fyllt 18 år
Har B-körkort
Har lägst gymnasieutbildning
Arbetat minst ett år inom serviceyrke, resebranschen, logistik eller liknande.
Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Polska är meriterande
Har god datorvana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som Check-in medarbetare är ett konsultuppdrag/timanställning med start omgående.
Arbetet sker företrädesvis tidiga morgnar, sena kvällar och helg. Över sommaren kommer anställningen gå upp till ca 50%.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om Stena Line

Stena Line är ett internationellt transport- och reseserviceföretag och ett av världens största färjerederier. Linjenätet är det mest heltäckande i Europa och omfattar ett stort antal strategiskt belägna färjelinjer i Skandinavien, Storbritannien och Baltikum.

Antalet anställda uppgår till 5100 där en majoritet arbetar med service och försäljning. Årligen transporterar Stena Line över 7 miljoner passagerare, 1.5 miljoner bilar och 2 miljoner fraktenheter. Läs mer på www.stenaline.com

Vilka är vi?

Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.

Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.

Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.
Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.

Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Åsa Lindhoff via karlskrona@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord
Adecco, check-in, rederi, travel, service, kundtjänst
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.