Nu söker vi Dokument Controller till NKT

Nu söker vi Dokument Controller till NKT

Är du en noggrann, serviceinriktad, strukturerad person? Har du erfarenhet av att arbeta som Dokument Controller? Vill du arbeta på ett spännande företag i Karlskrona? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som Dokument Controller kommer du vara ansvarig för att säkerställa att det finns standardrutiner och processer för att skapa dokument enligt företagets avtal och att dokumenten följer standarden. Du kontrollerar dokument-ID, innehåll, läsbarhet och punktlighet i inkommande dokumentation och hanterar dokumentförvaring och arkivering.

Anställningen är hos oss på Adecco, placering är hos vår kund NKT. Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående och den löper på i ca 6 månader med möjlighet till förlängning.

Om dig
För att trivas som Dokument Controller ska du ha mycket goda kunskaper i Microsoft Office. Koncernspråket på företaget är engelska så det är viktigt att du känner dig trygg i engelska och svenska. Ekonomisk bakgrund eller erfarenhet av att jobba med dokumentation i större projektsammanhang är meriterande. Vi värdesätter egenskaper som att vara noggrann, strukturerad, ordningsam, driven. självgående och att ha en god serviceförmåga och bra samarbetsförmåga.

Vidare ser vi du är en flexibel person som har lätt för att anpassa dig till nya situationer, gillar högt tempo samt är en riktigt lagspelare med sinne för detaljer och kvalité.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Microsoft Office
  • MS Outlook
Meriterande är:
  • Kunskap i Tyska språket
  • Kunskap i systemet M-files
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om kunden:
NKT är ett globalt företag med huvudkontor i Broendby, Danmark. Företaget har cirka 3500 anställda, 14 produktionsanläggningar i Europa samt försäljningskontor över hela världen. År 2019 realiserade NKT en omsättning på 1,3 miljarder euro. NKT ägs av NKT A/S, noterat på Nasdaq Copenhagen.

Arbetskulturen i NKT har grundat sig på höga ambitioner, stark prestanda och stort engagemang. Vi har ett tydligt mål i vår strategi, att vara en arbetsplats där de mest kvalificerade medarbetarna i branschen väljer att göra karriär.
Läs mer på NKT.com

Vilka är vi?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.

Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.

Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.
Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.

Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Åsa Lindhoff på karlskrona@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Document Controller, Kontor, administration, ekonomi, Karlskrona, Blekinge, Adecco
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.