Leveranskoordinator till stor nordisk aktör inom telecom

Leveranskoordinator till stor nordisk aktör inom telecom

Nu söker vi en Leveranskoordinator till stor nordisk aktör inom Telecom.

Vill du ha daglig kontakt med företagskunder såväl som med interna stakeholders? Är du kundfokuserad och affärsmässig? Är du flexibel och vill arbeta med ständiga förbättringar?

Då har vi rollen till dig!

Om rollen:

Till vår kund söker vi en leveranskoordinator som ska stärka upp Leveransteamet. Det aktuella Leveransteamet hanterar leveranser av voice-lösningar till företagskunder inom Large-segmentet. Du kommer att ingå i ett team med ca 12 seniora leveranskoordinatorer, placerade i Stockholm och Karlskrona.

Som Leveranskoordinator ansvarar du för att samordna leveransen mot slutkund, från beställning till driftsatt lösning, med målet att garantera leveransprecision och kvalitet i toppklass. Du har daglig kontakt med företagskunder såväl som med interna stakeholders.

Du kommer att arbeta i kundens interna stödsystem med att implementera slutkundens lösning och du använder dig av ett brett kontaktnät inom företaget för att samordna leveransen tillsammans med kollegor från andra grupper. Du kommer även att arbeta med att migrera slutkunder från en äldre version av molnväxel till en uppgraderad molnbaserad plattform.

Dina arbetsuppgifter är att du är kundens primära kontaktperson under hela leveransen, insamling av kunddata samt vara rådgivare till kund. Vidare planerar du leveransen (nybeställning, ändring, tilläggsbeställning eller flytt) tillsammans med kund och implementera de aktuella tjänsterna i stödsystemen. Du är kravställande mot kunden och uppdaterar kontinuerligt kunden om status i leveransen samt att du samordnar med samtliga enheter som är involverade i leveransen. Du jobbarproaktivt med att föreslå förbättringar i arbetssätt, stödsystem och rutiner, samt delta i avdelningens interna förbättringsarbete.

Krav:
  • Trivs med kundkontakt både via telefon och mail
  • Minst 2 års erfarenhet av telefoni- och växellösningar (Telecom)
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Vana att arbeta med stödsystem (exempelvis Salesforce)
  • Personligt driv, vilja att lära
  • Förmåga att hantera kundrelationer
Vem är du?

Som person är du det självklara valet när det handlar om att få saker att hända. Du har ett högt eget driv samt är målinriktad med ett stort engagemang. Vidare är du kundfokuserad, affärsmässig och kan arbeta självständigt. Du sätter kunden i fokus och arbetar prestigelöst tillsammans med dina kollegor för att leverera med kvalitet. Eftersom arbetet sker i en föränderlig miljö med högt tempo behöver du vara flexibel, effektiv och förändringsbenägen. I denna roll blir du givetvis en del av det interna arbetet med ständiga förbättringar.

Svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag med uppstart 2022-09-12 och 2023-06-30, omfattning: 100%. Arbete på plats i Karlskrona eller Stockholm. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Kontaktuppgifter

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan nu.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Davidsson, asa.davidsson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.