Kommunikatör för uppdrag till årsskiftet

Kommunikatör för uppdrag till årsskiftet

Har du stor erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler? Har du en förmåga att skapa förtorendeingivande relationer och arbeta mot ett gemensamt mål?

Om rollen

Vår kund söker en kommunikatör med kompetens inom webb och andra digitala kommunikationskanaler. Som kommunikatör arbetar du med hela kommunikationsprocessen; analysera, planera, producera och följa upp kommunikationen.

Du förväntas att självständigt kunna driva olika arbetsuppgifter kopplade till en myndighetsgemensam webbplats och digitala kanaler från start till mål. Du samarbetar med såväl med myndigheter som med kommunikatörskollegorna på internt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du driven, strukturerad och lösningsorienterad. Du har en högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem 5 års arbetslivserfarenhet som kommunikatör.
Din kompetens och erfarenhet av att arbeta inom digitala kanaler, med särskild tyngd på webb är stor. Du besitter en mycket god förmåga att skapa innehåll i digitala kommunikationskanaler och att analysera och lösa problem, göra avvägningar och prioriteringar är en självklarhet för dig. Genom din goda förmåga att skapa förtroendefulla relationer kan du med lätthet samarbeta med andra mot gemensamma mål. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag med uppstart 1 augusti till 31 december 2022, omfattning: 100%. Arbete på plats eller distans: Arbetet sker på distans samt på plats i Karlskrona och Stockholm. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Kontaktuppgifter

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden dock senast den 12/6.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Davidsson, asa.davidsson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.