Industriarbetare

Industriarbetare

Är du en riktig lagspelare som känner stort engagemang för det du gör? Är du noggrann i ditt arbete och gillar rutiner? Då har Adecco jobbet för dig!

Om tjänsten
En av våra kunder i Karlskrona har nu behov av flera drivna industriarbetare.

I din tjänst kommer du att arbeta på olika maskinavsnitt i produktionen.
Arbetstiden är 5-skift och det är därför viktigt att du är flexibel och kan arbeta under varierande arbetstider (inklusive natt- och helgarbete). För att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen vid alla tider så måste du ha körkort och tillgång till bil.

Om dig
Vi söker dig som är en riktig lagspelare och känner ett stort engagemang i det du gör! Du är flexibel och noggrann i ditt arbete.

Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver trivas med förändringar då du kommer att arbeta i en ständigt utvecklande miljö.

Viktigt för tjänsten är:
  • Du är händig och tekniskt lagd som kan hantera maskiner och verktyg.
  • Du talar och skriver flytande svenska.
  • Du har datorvana och behärskar Office-paketet.
  • Det är också meriterande om du har teknisk utbildning eller erfarenhet inom tillverkningsindustrin.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som industriarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via hanna.ericsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industri, arbetare, produktion, skift, natt, helg, teknik, Karlskrona, Blekinge, Adecco
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.