Extraarbetare till större produktion

Extraarbetare till större produktion

Är du intresserad av ett extrajobb inom livsmedelsbranschen? Är du tillgänglig omgående? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten

Som ambulerande konsult i Adeccos uthyrningsverksamhet får du möjlighet att arbeta på olika företag med olika typer av uppdrag inom området industri och logistik. Just nu har vi ett deltidsuppdrag hos en av våra kunder några mil norr om Karlskrona.

Antalet arbetstimmar varierar veckovis. Arbetstiderna är främst förlagda till dagtid men även kvällspass, nätter och helger kan förekomma. Uppdragen uppkommer ofta med kort varsel, vilket kräver att du har ett flexibelt schema. Arbetsuppgifterna består av varierande uppgifter som förekommer inom produktion.

Om dig
För att trivas i rollen är tidigare erfarenhet inom produktion viktigt. Meriterande är om du har truckkort men det är inget krav. Ditt engagemang, drivkraft och din servicekänsla gör att du kommer trivas som konsult för Adecco. Du är van att arbeta i skift och ser inga begränsningar i att arbeta dag/kväll/natt/helg. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier, eget företag eller annat deltidsarbete. Du ska kunna uppvisa ett giltigt studieintyg eller intyg om annan huvudsaklig sysselsättning. Ange i din ansökan vad din andra sysselsättning är. Du bör ha minst 1 år kvar av din andra sysselsättning. Ange också hur mycket du kan arbeta.

Viktigt för tjänsten är:
  • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning
  • Du kan arbeta 2-3 dagar i veckan, främst vardagar.
  • B-körkort och tillgång till bil då kunden ligger några mil norr om Karlskrona.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Åsa Davidsson via karlskrona@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industri, produktion, extrajobb, student, Karlskrona, Blekinge, Adecco
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.