Dokument Controller till vår kund karlskrona

Dokument Controller till vår kund karlskrona

Är du en noggrann, serviceinriktad, strukturerad person? Har du erfarenhet av att arbeta som Dokument Controller? Vill du arbeta på ett spännande företag i Karlskrona? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som Dokument Controller kommer du vara ansvarig för att säkerställa att det finns standardrutiner och processer för att skapa dokument enligt företagets avtal. Du ansvarar för att alla dokument mellan företaget, kunder och underleverantörer följer denna standard. Du kommer att ansvara för dokumentationsprocessen och dokumentationskontroll i projekt. Du säkerställer att inkommande dokumentation hanteras enligt överenskommen process och kontrollerar dokument-ID, innehåll, läsbarhet och punktlighet i inkommande dokumentation.

Som Dokument Controller ansvarar även för dokumentrutiner vilket bland annat inkluderar blanketter, mallar, dokumentförvaltning samt rutiner för granskning, godkännande och arkivering av dokument.

Tjänsten som Dokument Controller är ett vikariat med start i mars och kommer fortgå under ca. 1 års tid med möjlighet till förlängning.

Om dig
För att trivas som Dokument Controller ska du ha mycket goda kunskaper i Microsoft Office. Koncernspråket på företaget är engelska så det är viktigt att du känner dig trygg i engelska och svenska. Ekonomisk bakgrund eller erfarenhet av att jobba med dokumentation i större projektsammanhang är meriterande. Vi värdesätter egenskaper som att vara noggrann, strukturerad, ordningsam, självgående och att ha en god serviceförmåga och bra samarbetsförmåga.

Vidare ser vi du är en flexibel person som har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt är en riktigt lagspelare med sinne för detaljer och kvalité.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Microsoft Office / Adobe Pro
  • MS Outlook
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via hanna.ericsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Document Controller, Kontor, administration, ekonomi, Karlskrona, Blekinge, Adecco
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.