Junior vägprojektör till Sweco i Karlskrona!

Junior vägprojektör till Sweco i Karlskrona!

Har du nyligen avslutat dina studier inom väg eller har något års erfarenhet och är intresserad av projektering? Vill du få chans att arbeta i hela spektret från små till stora uppdrag? Nu söker vi efter en vägprojektör till Sweco Civil som vill komma in och få chans att utvecklas i ett av branschens största företag. Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior vägprojektör till Sweco Civil i Karlskrona.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco Civil. Uppdraget kommer att vara på heltid initialt och sträcka sig sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som vägprojektör kommer du arbeta med flera olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Du arbetar gränsöverskridande tillsammans med kollegor inom bland annat miljö, arkitektur, trafik, och geoteknik. Du deltar i projekten från ett tidigt skede där idéstudien tas fram till det att du sitter med exempelvis detaljutformning av en framtida ny väg.

Du kommer till exempel att:
 • Projektera väg/gata/mark
 • Ha löpande avstämningar med kollegor eller kunder för att få en direkt respons på arbetet
 • Ta fram mängdförteckningar
 • Skriva PM
 • Utföra beräkningar och dimensioneringar
 • Ha interna avstämningsmöten i uppdragsgruppen
Tjänsten passar dig som tycker projektering är intressant och som nu vill få chans att utvecklas i rollen som vägprojektör. Du får en fadder på Sweco Civil som kommer kunna stötta dig under din första tid i rollen.

Vi söker dig som
 • Har en nyligen avslutad YH- eller högskoleutbildning med inriktning mot väg, mark eller liknande. Du kan också ha arbetat något år som vägprojektör
 • Är flytande i det svenska språket då all kommunikation sker på svenska
 • Har ett intresse för projektering inom väg
 • Besitter grundläggande kunskaper i AutoCAD
Det är meriterande om du har:
 • Körkort
 • Arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
 • Haft AutoCAD, NovaPoint eller Civil 3D som ett verktyg i tidigare arbeten
Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann i det arbete du tar dig an. Du tar ansvar för dina uppgifter och lämnar inte ifrån dig något som du inte kan stå för. Du planerar din arbetsdag på ett strukturerat sätt för att få arbetet att flyta på så smidigt som möjligt. Då du arbetar med kollegor i uppdragsgruppen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. I rollen ingår flera kontaktytor och du känner dig trygg i att kommunicera med andra människor.

Övrig information
 • Start: Maj
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Karlskrona eller Kalmar
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sweco Civils önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco Civil är ett företag som har konsulter inom mark och anläggning och som arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos Sweco Civil finns en samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.