På Affärsverken bidrar vi till en ljus och hållbar framtid för Karlskrona och dess invånare. I arbetet för ett hållbart samhälle har Affärsverkens avdelning för värme och kyla ett viktigt och givande uppdrag. Nu förstärker vi teamet med ytterligare en drifttekniker, som genom sin yrkeserfarenhet gärna tar ett stor ansvar i en viktig roll. Vi erbjuder intressanta och omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter. Det finns goda möjligheter att, utifrån dina erfarenheter och kunskapar, utveckla såväl arbetssätt som bidra till utveckling av anläggningarna.

Är du Affärsverkens nästa drifttekniker? 

Som drifttekniker arbetar du med drift och underhåll av våra kraftvärme- och värmeverk. Du kommer att ingå i ett team vars uppgift är att ansvara med löpande drift- och underhållsarbeten på våra produktionsanläggningar; Kraftvärmeverk Karlskrona, Väster Udd och Gullberna. Vi har vi även närvärmeanläggningar utanför tätorten. På Kraftvärmeverk Karlskrona skapas dessutom grön el när fjärrvärmen produceras.

Arbetsuppgifter
Som skiftgående drifttekniker är du med och utvecklar både egna och teamets ansvarsområden. Du ansvarar för:

 • Löpande drift- och underhållsarbeten.
 • Tillsyn och reparationer.
 • Avhjälpande och förebyggande underhåll.
 • Att säkerställa en miljömässig, säker och optimal drift utifrån tillstånd och produktionsplaner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet från kraft- och/eller fjärrvärmeproduktion eller liknande processindustri.
 • Eftergymnasial energiteknisk utbildning mot kraft och värmeproduktion eller motsvarande i arbetslivserfarenhet.
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Körkort B.
 • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande
Vi ser det som meriterande om du har:

 • Energiteknikutbildning på högskolenivå
 • Certifierad pannoperatör kategori 1 (enligt AFS 2017:3)
 • Engelska god förmåga i tal och skrift

Din profil
Som person är det viktigt att du är ansvarstagande, lösningsorienterad och stabil. Du har du förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och ta beslut på ett effektivt och lämpligt sätt. Det är viktigt att du tar ansvar för din egen utveckling och delar med dig av erfarenheter för att ständigt utvecklas tillsammans i teamet. Dessutom är du flexibel och prestigelös och att samarbeta med kollegor för att uppnå bästa resultat är inga problem för dig. 

Övrigt 
Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen genomförs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vid ej certifierad pannoperatör så kommer provanställning att tillämpas.

Omfattning: Heltid med skiftgång, direkt anställning hos Affärsverken.
Placeringsort: Karlskrona

I denna rekrytering samarbetar Affärsverken med OnePartnerGroup Kalmar AB. Sista ansökningsdag är den 20:e oktober 2022 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson angelica.persson@onepartnergroup.se

 
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.affarsverken.se
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se