Servicetekniker

Servicetekniker

Har du erfarenhet och intresse av el, mekanik eller hydraulik? Vill du ha ett utmanande och varierande arbete där du gör skillnad hos ett ledande bolag inom förnyelsebar energi?

Arbetsuppgifter
Just nu söker vi en servicetekniker till Karlskoga, som kommer att ingå i serviceteam med ansvar för service och underhåll av vindkraftverk i området. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta säkerhet och kvalitet. För att lyckas fullt ut med arbetsuppgifterna tror vi att du är en person som har goda kunskaper i el och/eller mekanik, är serviceinriktad och affärsmässig.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
 • Service, felsökning och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal
 • Kundkontakt med ägare kring kommande service och tydlig rapportering av utförda åtgärder
 • Ansvar och skötsel av servicebilen inkl. dess lager
 • Daglig rapportering och registrering i vårt affärssystem, SAP
Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
 • Erfarenhet eller utbildning inom el eller mekanik. Du är även villig att utveckla dina färdigheter inom områdena
 • God allmän datorvana
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift
 • Tidigare erfarenhet som servicetekniker eller liknande arbete är meriterande
 • Körkort
Kompetenser
 • Du trivs med att arbeta i team, kommunicera med andra delar av organisationen och du är serviceinriktad
 • Du är positiv, lösningsorienterad, driven, strukturerad och kan när det behövs arbeta självständigt
 • Du har ett högt säkerhetstänk
 • Då arbete sker på hög höjd krävs god kroppsfysik
Ett krav för att erhålla anställning är att man blir godkänd för mast- och stolpintyg, vilket består av ett belastnings-EKG och läkarundersökning, och detta utförs under rekryteringsprocessen.

Vad vi erbjuder
Våra anställda är vår största tillgång. Förutom en konkurrenskraftig lön och fördelar, så som friskvårdsbidrag och snabb tillgång till specialiserad sjukvård, investerar vi i din utveckling. Efter en grundlig introduktionskurs erbjuder vi fortlöpande utveckling av dina färdigheter med ett väletablerat utbildningsprogram. Du får arbeta i ett motiverat team av servicetekniker i en stimulerande miljö och i ett snabbt växande internationellt företag där god kommunikation och struktur är nyckeln till bra resultat. Då Vestas verkar för en jämställd arbetsplats välkomnar vi kvinnliga såväl som manliga sökanden.

Övrig information
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Carsten Kjaer, Team Lead: +46 761 169 348. Vi behandlar ansökningar löpande så ansök gärna så snart som möjligt, och senast den 15/02/2023. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller dra tillbaka våra jobb när som helst, inklusive före det annonserade slutdatumet.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vestas Northern and Central Europe är en affärsenhet som omfattar Skandinavien, Storbritannien, Irland, Polen, Finland, Baltikum, Tyskland, Benelux såväl som Östra Europa samt södra delen av Afrika. Vi ansvarar för försäljning, projekt, installation och service för vindparker i dessa regioner. Med ett regionalt kontor i Malmö ansvarar Service Nordics för service och underhåll av våra vindkraftverk i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vestas Northern and Central Europe strävar efter att vara den högst presterande affärsenheten inom Vestas, gällande såväl modern energi och kundnöjdhet som att vara den mest attraktiva arbetsplatsen. Med dessa ambitioner har serviceteknikern som tar hand om kundernas turbiner en avgörande roll i frontlinjen av våra serviceavtal. I denna roll kommer du att få arbeta i en spännande bransch och med engagerade medarbetare.