Hoppa till innehåll
ValueOne AB logotyp

Konsult inom industriell projektledning

Ansök nu
ValueOne söker Industriella Projektledare till uppdrag hos våra kunder i Örebro län. Har du erfarenhet inom området och är intresserad av att utvecklas karriärmässigt kan vi erbjuda flertalet uppdrag inom industriell projektledning.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom Supply Chain Management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher.

Vi söker drivna konsulter med erfarenhet inom industriell projektledning som vill vara med och växa med våra kunder i Örebro län. Vi är främst intresserade av dig som har erfarenhet av projektledning inom nedan områden:
  • Produktionslogistik
  • Logistikutveckling
  • Uppstart av nya produktionslinor
  • Lager- eller produktionsflytt
  • Implementering av nytt ERP-system
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av industriell projektledning inom något eller några av ovanstående områden och är van vid att arbeta uppdragsbaserat. Är du tillgänglig med kort varsel ser vi det som ett plus. En eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande. Du har god kommunikativ förmåga och är en duktig stakeholder manager. Vidare är du analytisk, strukturerad och har en ”can do” attityd.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Johanna Hallnemo på telefon: 072-143 23 79.

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare