Hoppa till innehåll

Detaljorienterad Maskinoperatör till Aston Sweden

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en teknisk lagspelare med ett öga för detaljer? Har du tidigare bakgrund inom tillverkningsindustrin och en mekanisk fallenhet? Har du en vana att skruva och felsöka på maskiner? Då kan du vara den vi söker som maskinoperatör till Aston Sweden!

Aston Sweden söker en engagerad maskinoperatör för att ansvara för driften och omställningen av flera maskiner som producerar olika typer av skruvar i olika material. Tjänsten innebär:

* Detaljorienterad mekaniker med känsla för maskinteknik: Du kommer att få arbeta med maskiner som kräver en grundlig förståelse för mekanik och kunskap om maskinernas tekniska aspekter.
* Erfarenhet av industriella maskiner: Vår maskinoperatör bör vara bekväm med industriella maskiner som fokuserar på mekanik snarare än omfattande dator- eller sensorstyrning.
* Fokus på kvalitetsförbättring: Du kommer att ständigt arbeta för att förbättra produktkvaliteten genom finjustering av maskinerna och optimering av deras prestanda.
* Teamarbete: Rollen kräver att du kan trivas i en tillverkningsmiljö där du har eget ansvar för maskinernas drift och att du är redo att arbeta i team.
* Lust att lära: Som maskinoperatör kommer du att vara öppen för att kontinuerligt utveckla dina maskinkunskaper och din förmåga att finjustera och sköta maskinerna.

Personprofil
Ditt ansvar i denna tjänst kommer vara att följa detaljstyrt tänkande och kreativitet i att finjustera och underhålla maskiner. Du kommer vara en nyckelspelare i att prioritera och säkerställa att produktionen fungerar smidigt och effektivt. Vi söker dig som har en förmåga att se detaljfel och har en talang att arbeta med finliret. Du ska ha ett intresse för teknik och mekanik och drivs av att utvecklas inom denna bransch tillsammans med Aston Sweden. Vi söker efter någon som inte bara har teknisk expertis, utan också en förmåga att förstå småskaliga detaljer och arbeta för hög kvalitet. Vidare ser vi att du har följande:

* Samarbetsförmåga och social kompetens
* Yrkesutbildning inom teknik, mekanik eller maskinteknik alternativt arbetslivserfarenhet från liknande tillverkningsindustri.
* Viss datakunskap

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Karlskoga

Företagspresentation
Aston Sweden tillverkar och lackerar professionell infästning i Karlskoga som levereras till den nordiska marknaden.

Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Helena Bergström på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Helena Bergström på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Västerås
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Laxå
Industri & Anläggning
Företagslogga
Hallsberg
Industri & Anläggning
Företagslogga
Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga