Säkerhetstekniker sökes

Säkerhetstekniker sökes

Nu har du chansen att jobba som säkerhetstekniker mot kunder som har högt ställda krav på säkerhet och där efterfrågan på våra tjänster är väldigt hög. På Nobeli Säkerhet erbjuds du en central och viktig roll för att våra kunders säkerhetstekniska installationer ska fungera som avtalats. Trivs du dessutom med varierande arbetsuppgifter och gillar många kontaktytor i högt tempo, då är detta ett tillfälle du inte vill missa.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består av installation, driftsättning, programmering och dokumentation av säkerhetstekniska lösningar utifrån en eller flera säkerhetstekniska komponenter såsom inbrottslarm, CCTV, passersystem, låssystem och brandlarm. I rollen ingår också att säkerställa att beställningar och uppdrag levereras enligt de krav och önskemål som kunderna ställer samt felsökning och underhållning av de säkerhetstekniska lösningarna.

Du erbjuds

Mycket goda utvecklingsmöjligheter
Samarbete med kompetenta kollegor
Daglig kundkontakt
Stort utbud av förmåner via vår förmånsportal Benify såsom bl.a. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och olika rabatter.

På Nobeli jobbar vi utifrån grundsynen omsorg och respekt för perspektiven kund, affär och varandra i en balans, vilket också blir viktiga perspektiv i rollen som säkerhetstekniker.

Kvalifikationer

Du har god kunskap och tidigare erfarenhet av installation, driftsättning, felsökning och service av säkerhetstekniska anläggningar. Vi ser också att du kan ta till dig dokumentation på ett bra sätt samt har förmågan att på ett fackmannamässigt sätt upprätta dokumentation efter eget utfört arbete.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan samarbeta med andra kollegor likväl som du kan arbeta självständigt. Då du är ett ansikte utåt för verksamheten är det viktigt att du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande, van att lösa problem samt har ett tekniskt intresse.

Det är meriterande om du har tidigare kunskap om säkerhetsbranschens normer, standarder och regelverk samt innehar branschrelaterade certifikat.

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska språket.

Tjänsten kräver godkänd registerkontroll och därmed svenskt medborgarskap.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Linda Neander
Telefon 0738611424
Email Mejla Linda Neander
Område Karlskoga
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.nobeli.se
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nobeli Business Support AB är ett tjänsteföretag med ett kunderbjudande inom bl a verksamhetsområdena Dokumenthantering, Lön samt Säkerhet.

Företaget har 145 anställda med en omsättning på ca 190 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro, Linköping och Jönköping. Läs mer på www.nobeli.se.

Vi erbjuder utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor och kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas får du ta stort eget ansvar samtidigt som vi prioriterar kompetensutveckling, resurser och stöd för att du ska lyckas och utvecklas i din yrkesroll. Vår värdegrund är viktig för oss och den bygger på respekt och omsorg för kunden, affären och varandra.