Underhållschef till Nobel Biocare

Underhållschef till Nobel Biocare

Om Nobel Biocare
Nobel Biocare är ett medicintekniskt företag med en global verksamhet i bland annat Europa, Asien och USA. Företaget är ett marknadsledande, innovativt och medicintekniskt bolag som erbjuder dentala implantat och unika behandlingskoncept.

Nobel Biocare har cirka 2 500 anställda och 34 direktförsäljningsorganisationer över hela världen och huvudkontoret ligger i Zürich. I Karlskoga jobbar ca 350 personer

Nobel Biocare erbjuder
Nobel Biocare är en attraktiv arbetsgivare för dig som trivs i en inspirerande och modern arbetsmiljö. Här ges du möjlighet att få arbeta på ett internationellt och framgångsrikt bolag i stark tillväxt som förespråkar och uppmuntrar till karriär- och yrkesmässig utveckling. Det råder god sammanhållning inom bolaget och kulturen präglas av en stark teamkänsla. Som anställd kan du därför förvänta dig ett fritt och ansvarsfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter och en arbetsplats som erbjuder delaktighet och gemenskap.

Arbetsbeskrivning
I rollen som underhållschef kommer du att leda det förebyggande och avhjälpande underhållsarbetet. Teamet idag består av ca 12 personer och är en traditionell underhållsavdelning där du kommer att leda och utveckla gruppen. I det dagliga arbetet arbetar du nära ditt team med planering och prioritering av det arbete som behöver utföras, både schemalagt och akuta ärenden.

Som underhållschef är några av dina arbetsuppgifter att:
  • Leda och fördela det dagliga arbetet för teamet
  • Planera förebyggande underhållsarbete
  • Beslutande åtgärder och initiera förbättringar
  • Skapa kort- och långsiktiga mål och följa upp dessa.
  • Se till att arbetet utförs enligt Nobel Biocares gällande säkerhetsbestämmelser och rutiner
  • Utveckla effektiviseringsarbetet med målet att förbättra funktionalitet, kvalitet och minska underhållskostnader
Vem är du?
Du har tidigare arbetat i liknande roller inom större organisationer. Du är van att leda grupper och är kommunikativ i ditt ledarskap. Du är en person som lätt snappar upp kritiska moment, har god analytisk förmåga och är van att hålla deadlines. Du är också van att arbeta ihop med personer inom olika områden och har inga problem att prata inför en grupp. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Erfarenhet av SAP är ett plus.

Vi arbetar med medicintekniska produkter i renrum och därför är noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet viktiga egenskaper och du besitter en god kunskap inom GMP och dess innebörd. Har du arbetat inom branscher såsom Life Science, livsmedelsindustri eller närliggande bransch där höga krav ställs på spårbarhet, kvalitet och kontroll är detta starkt meriterande.

Ansökan och information
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson, på telefonnummer 0733-832885. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Nobel Biocare
Nobel Biocare is a world leader in the field of innovative implant-based dental restorations from single tooth to fully edentulous indications. Nobel Biocare offer dental implant systems Individualized prosthetics and CAD/CAM systems Treatment planning Guided Surgery solutions Biomaterials. Our goal is to empower dental professionals to give quality of life back to their patients. This philosophy is built on over 60 years of continuous innovation, all stemming from Per-Ingvar Brånemark's ground breaking discovery of osseointegration in 1952. Since then, we've helped our customers treat millions of patients.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.varbi.com
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (13 dagar kvar)