Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Trivs du med att arbeta med många kontaktytor och som spindeln i nätet och är nyfiken på att bli en del av den satsningen som pågår hos oss på Moelven Valåsen AB i Karlskoga?  Vi önskar förstärka teamet på logistikavdelningen med en ytterligare kollega som är med och skapar skillnaden.  

Kort om rollen

Rollen innebär arbetsuppgifter kopplat till den dagliga utlastningsarbetet, upprättande av samtliga handlingar som förekommer vid export av sågade trävaror och för kontroll av fraktfakturor.  Du kommer delvis att involveras i upprättandet  av kontrakt och avrop. Rollen innefattar många kontaktytor såväl internt som externt. Du arbetar med transportoptimering i samarbete med truckförarna och åkerier och ser till att olika leveranser plockas ihop och är klara för transport i utsatt tid på det mest effektiva sätt. Du är väl insatt i eventuella ändringar kring utleveranser av virke från sågen till kund.

Du ingår i en administrativ grupp där olika ansvarsområden förekommer, teamet är litet och du är beredd att lära dig andra arbetsuppgifter utöver dina egna ansvarsområden och hjälper till och stöttar där behov finns.  Vem är du?

Utöver att du har kompetensen som efterfrågas så är du som person viktig i teamet, vilket gör att vi värderar även personliga egenskaper högt.

För att du ska trivas i rollen tror vi du är lyhörd, strukturerad, ordningsam och har ett strategiskt tankesätt. Du motiveras av relationer med andra människor och trivs i en miljö där du är koordinator. Sist men inte minst är du naturligtvis en god kollega som passar in i vår organisation. Du har troligtvis arbetat i en liknande roll tidigare eller har en utbildning med inriktning mot logistik eller annan relevant inriktning. Språkkunskaper i engelska är meriterande. Vidare är du en van användare av digitala hjälpmedel inom området.

Vi tror på styrkan i mångfald och ser gärna fler kvinnor bland våra kollegor.Vi erbjuder
  • bli del av ett härligt gäng kollegor 
  • bli en del av en spännande utveckling mot ett modernt digitaliserat sågverk.
  • möjlighet till kompetensutveckling genom både utbildning och erfarenhetsutbyte
  • möjlighet att arbeta självständigt och vara med och påverka

Har du funderingar på tjänsten kontakta gärna vår ledare Rebecka Schalin på angivet nummer. På grund av semestertider under ansökningsperioden är tipset att du skickar ett sms i det fall du inte får kontakt så kan vi ringa tillbaka till dig. 

Moelven Valåsen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Valåsen AB är ett  modernt sågverk i Karlskoga. Vi är 120 anställda, producerar 400 000 m3 sågade varor och omsätter ca  1 miljard SEK.

Mer information om Moelven.