Hoppa till innehåll

Golvläggare till

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Golvtjänst i Degerfors AB som ingår i koncernen Byggbetjänten AB expandera och söker nu självgående golvläggare till sin verksamhet i Karlskoga med omnejd.

Golvtjänst i Degerfors AB är ett traditionellt golvbolag med långa och goda kundrelationer.

Våra kunder finns idag hos byggföretag och kommunala fastighetsbolag. Vi är det lilla familjära företaget med den stora koncernens muskler.

Vi söker dig med några års erfarenhet samt GVK behörighet och B-körkort. I koncernen Byggbetjänten AB finns ytterligare 2 st golvbolag, Ekonomigolv i Örebro AB och Golv & Kakel i Mellansverige AB

Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter och frihet under ansvar. Servicebuss tillhandahålls av oss. Friskvårdsbidrag, företagshälsovård och trevliga aktiviteter ser vi som en självklarhet.

Om koncernen Byggbetjänten AB

Golvtjänst i Degerfors AB ingår numera i en koncern som består av Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Karlskoga Byggnadsplåt, Ekonomigolv i Örebro, Gäre Bygg AB, H. Einarsson byggnads Aktiebolag (HEBAB) samt Forna stål & Montage AB. I koncernen finns idag 180 st anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.

Information och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta:

Peter Tagner

HR-ansvarig

peter.tagner@byggbetjanten.se

070-230 51 81

Varmt välkommen med din ansökan senast 30/6. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre för tjänsten? Tipsa dem gärna!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se