Redovisningsekonomer till Admit Ekonomi Karlskoga

Redovisningsekonomer till Admit Ekonomi Karlskoga

Är du redovisningsekonom med erfarenhet av byråarbete eller kanske nyutbildad civilekonom? Då har vi den rätta utmaningen för dig. Admit Ekonomi AB söker två ekonomer till vårt nya kontor i Karlskoga. I en stimulerande arbetsmiljö kommer du att vara en del av teamet som arbetar i LPD Office moderna nyöppnade lokaler på Kungsvägen 35 i centrala Karlskoga.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom kommer du att sköta dina uppdrag tillsammans med dina kollegor i Örebro och Karlskoga. Du kommer att arbeta nära kontorsansvarig med utvecklingen av kontoret i Karlskoga. Du kommer vidare att få arbeta med mycket spännande kundföretag belägna i Karlskoga och runt om i Sverige, främst ägarledda entreprenörsföretag.

Som redovisningskonsult kommer du vara en del av kundföretagets ekonomifunktion, både med löpande redovisning och månadsbokslut.

Är du kvalificerad ekonom kommer du också få arbeta med bokslut, årsredovisningar och rådgivning till våra kundföretag.

På sikt hoppas vi Du stimuleras av en utveckling mot auktorisation som Admit kommer att supporta fullt ut.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ekonom, civilekonom, YH-utbildning eller motsvarande och som har erfarenhet av redovisning eller är nyutexaminerad civilekonom el. liknande.

Vi ser även att du har ett proaktivt arbetssätt och ett intresse för affärssystem är positivt.

Som person är du noggrann och du är van att ta ansvar. Utöver detta har du en prestigelös och positiv inställning samt stimuleras av att möta nya människor och miljöer.

Information och ansökan

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen och ansökan är du varmt välkommen att kontakta oss. Ansökan senast 16 mars 2023 till lovisa.marlowe@admit.se, eller kontakta Liselott Abrahamsson på vårt Karlskogakontor, 076- 492 0227 vid frågor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.admit.se
Sista ansökningsdag 16 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Admit Ekonomi och Stockwik

Admit Ekonomi är numera en del av Stockwik koncernen.

Stockwik ger sina aktieägare möjlighet att vara delägare i en portfölj av välskötta, stabila och lönsamma, mindre, svenska kvalitetsföretag. Stockwik köper bolag och erbjuder en stabil plattform för småföretag att utvecklas organiskt och via kompletterande förvärv. Stockwik tar tillvara på de mindre bolagens spetskompetens och erbjuder det stora bolagets trygghet och möjligheter. Vi investerar långsiktigt och förvärvar bolag för att behålla dem. I vår investeringsprocess ställer vi krav på såväl kvantitativa parametrar såsom lönsamhet och kapitaleffektivitet som kvalitativa värden såsom god affärsetik samt ordning och reda. Vårt arbete baseras på tre grundprinciper;

Rätt företag, rätt människor, rätt värderingarAdmit Ekonomi är ett väletablerat och tryggt alternativ för alla företag som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Idén föddes ur insikten att redovisning skall skötas av dem som är bäst på det.

Idag är vi ca 40 medarbetare i Stockholm, Sundsvall, Örebro, Fjugesta och Karlskoga som levererar trygghet till små och medelstora företag som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt.

Vår affärsidé: Admit erbjuder företag kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet.

Vår vision: Vi villuppfattas som kundens egen ekonomiavdelning och stå för leverans i en kunskapsmässig framkant oavsett bransch.