Material- och Produktionsplanerare till Umicore i Karlskoga

Material- och Produktionsplanerare till Umicore i Karlskoga

Är du en självgående och prestigelös person som trivs i en roll med många kontaktytor? Är du en kommunikativ person som trivs med att ta stort ansvar och alltid sätter laget före jaget? Då kanske du är exakt rätt för rollen som Material- och Produktionsplanerare. Vänta inte med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Umicore
Umicore Autocat Sweden AB ingår i den Belgiska koncernen Umicore SA. Umicore är en global koncern med verksamhet inom materialteknik och återvinning. Den fokuserar på applikationsområden inom materialvetenskap, kemi och metallurgi. Verksamheten är indelad i tre grupper: Catalysis, Energy & Surface Technologies och Recycling. Umicores övergripande mål är ett hållbart värdeskapande baserat på en ambition att utveckla, producera och återvinna material på ett sätt som uppfyller dess uppdrag: Material för ett bättre liv.

Umicores industriella, kommersiella och FoU-aktiviteter finns över hela världen för att på bästa sätt tjäna sin globala kundbas och sysselsatte under 2021 mer än 11.000 anställda. Anläggningen i Karlskoga tillhör divisionen Automotive Catalysts inom gruppen Catalysis och sysselsätter ett 40-tal personer.

För mer information besök www.umicore.com

Om tjänsten
Nu söker vi en Material- och Produktionsplanerare till vår enhet i Karlskoga. I huvudsak innebär rollen att arbeta brett med arbetsuppgifter inom logistik utifrån våra standarder inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Rollen som Material- och Produktionsplanerare, där du är direkt underställd Teamledare Logistik, innebär ett tätt gränsöverskridande samarbete med andra avdelningar internt men också externt mot andra enheter inom Umicore, kunder och leverantörer. Du kommer att vara ledande inom material- och produktionsplanering, och drivande i forum där ständiga förbättringar är i fokus. I rollen kommer du arbeta med orderhantering mot leverantör och kund, avrop av material, leveransbevakning, produktionsplanering och kundnöjdhet. Vidare innebär den också att sammanställa och följa upp prognoser, att arbeta med lageroptimering, leveransprecision, inventering och avstämningar. Logistikavdelningen ansvarar också för utveckling av logistikprocesser och dess verktyg och du kommer vara en naturlig del av ett samarbete mellan divisionens produktionsenheter inom EU, i vissa fall även globalt.

Enheten är certifierad enligt IATF 16949, ISO 14001 och ISO 45001.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ekonomisk eller teknisk utbildning och erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter. Det är ett krav att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift samt rör dig obehindrat i Microsoft Office miljö. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i SAP är det ett stort plus. För att lyckas och trivas i rollen som Material- och Produktionsplanerare är du självgående och trivs med att ta ett stort eget ansvar, samtidigt som du är en lagspelare. Som person är du handlingskraftig och social med hög kommunikativ förmåga. Du är analytisk med ett siffersinne och ett stort intresse och engagemang för att optimera flöden.

Vi eftersträvar jämlikhet och ser därför gärna kvinnliga sökande. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper i denna rekrytering.

Ansökan och information
Tjänsten är heltid och placerad i Karlskoga. Tillsättning enligt överenskommelse.

Urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin, AxÖ Consulting, på telefon 072-398 02 77 eller via mejl anneli.wallin@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag 5 juni 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)