Projektledare inom produktion till Saab i Karlskoga

Projektledare inom produktion till Saab i Karlskoga


Har du erfarenhet från producerande industri samt projektledning och söker nya utmaningar? Vi söker nu en driven projektledare inom produktion till Saab Dynamics!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. På Saabs affärsområde Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflage, understöds-vapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbeten med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Vår verksamhet bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att verka som projektledare av industrialiseringsprojekt vilket innebär ett ansvar för hela försörjningskedjan. Detta går ut på att driva utvecklings- och produktionsprojekt inom produktionen på Dynamics så att kunderna får sina produkter i rätt tid med rätt kvalitet. Vidare ska du leda och koordinera projektets medlemmar inom produktionsteknik, planering, inköp, produktionskvalitet och övrig produktion. Du kommer även ha många kontaktytor inom program och utveckling. Huvudsakliga arbetsuppgifter är: * Planera, koordinera och genomföra utvecklings- och produktionsprojekt * Uppnå, rapportera och följa upp projektmål och mätetal * Identifiera och hantera risker inom projekten * Skapa och upprätthålla goda relationer med berörda inom projekt och program * Avrapportera projektets status till styrgruppen

Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet inom producerande industri samt projektledning. Vi tror att du har bakgrund inom produktionsteknik, supply chain alternativt teknisk bakgrund i form av relevant högskoleutbildning eller motsvarande. För att lyckas i den här rollen bör du vara engagerad, analytisk, processdriven och uppvisa en positiv problemlösande attityd. Du ska ha ledarskapsegenskaper samt en god kommunikativ förmåga då du har nära dialog med linjechefer, sprider och samlar in information samt vara lyhörd och lyssna in.

Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med chans till förlängning. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lina Gamsäter på mailadress Lina.gamsater@skill.se Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.

Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Organisation & ledning, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.