Projektadministratör till Saab Dynamics

Projektadministratör till Saab Dynamics

Har du tidigare erfarenhet av projektstyrning eller projektadministration? Är du social, driven och målinriktad? Till Saab Dynamics i Karlskoga söker vi nu en projektsupport som har lätt för att sätta sig in i nya system.

Dina arbetsuppgifter

Projektsupport är en viktig del i ett framgångsrikt projektgenomförande och Saab behöver därmed förstärkning inom området Project Support. Om du är den vi söker kommer du att bli delaktig i flera olika projektteam. Du kommer att ingå i både större och mindre projekt, samt även arbeta med linjeverksamheten.
Du kommer att få möjlighet att stötta och utveckla verksamheten inom områden som, Verktygsstöd & utbildning (Projektstyrning), Projektplanering, Resurs- & Beläggningshantering

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Vara behjälplig till Projektledare med att lägga in uppgifter i system
  • Ta fram rapporter
  • Agera superuser i systemet Antura
Din profil

För att lyckas i rollen bör du beskriva dig själv som social, drivande och målinriktad. Som person är du initiativtagande; du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du samarbetar väl med andra, oavsett vilken funktion eller roll du arbetar i. Du kommunicerar på ett tydligt sätt; du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Meriterande är att du har arbetat i projektstyrningsverktyget Antura Projects men vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande

Tycker du att den här tjänsten passar dig och din kompetens? Vi är nyfikna på att läsa din ansökan! Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill på ca ett år med mycket goda chanser till förlängning eller anställning direkt på Saab.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Wallin via mejl, isabelle.wallin@skill.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Verksamheten präglas av tillverkning av komponenter i komposit såsom utskjutningsrör, radomer, fenor etc.