Är du en relationsskapande person som vill arbeta med fokus på kvalitet och resultat? Brinner du för ledarskap och personalutveckling? Vill du dessutom vara en del av ett framgångsrikt gäng som värnar om teamkänsla och arbetsglädje? Då har du hittat rätt!

I samband med Releasys expansion söker vi nu en driven Teamledare till vårt kontor i Karlskoga.

Snabbfakta
 • Roll: Teamledare
 • Arbetsort: Karlskoga
 • Omfattning: 100 %
 • Lön: Enligt kollektivavtal
 • Startdatum: Enligt överenskommelse
 • Övrigt: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vi erbjuder dig
Bra förmåner: Friskvårdsbidrag, Massage på arbetstid, Rabatter mm.
Stark gemenskap: Bra stämning, Hög teamkänsla, Positiv företagskultur
Trygghet i form av: Kollektivavtal, Pensionssparande mm.
Utvecklande karriär: Ledarskap & personalansvar, stora utvecklingsmöjligheter, Hög påverkan inom företaget

Dina arbetsuppgifter
Som Teamledare på Releasy har du ett övergripande resultat- och personalansvar för ca 20 st medarbetare som hanterar ärenden mot vår kund Telia. Du kommer arbeta med daglig styrning och planering samt stödja nyckeltalens framdrift så som produktivitet och effektivitet. Som Teamledare är ditt ansvar är att skapa en teamkänsla som bidrar till hög motivation, arbetsglädje och utveckling. Du arbetar målinriktat med hela teamet, analyserar och rapporterar teamets resultat enligt företagets målsättning. Du lever och lär efter vårt mål i varje enskild kundinteraktion leverera "Den bästa kundupplevelsen".

Din profil
 • Gymnasial utbildning
 • Erfarenhet av tidigare arbete inom kundbemötande service eller liknande
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Mycket god dator-/systemvana
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat i liknande miljö med personalansvar
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du är en fena på att leda andra människor och bygga goda relationer. Som Teamledare förväntas du vara självgående där du på eget bevåg tar initiativ och ser till att arbetet och utvecklingen i teamet går framåt. Det är av stor vikt att du är ödmjuk och brinner för att utveckla dina medarbetare i sitt arbete. Hos våra kunder är arbetet i ständig utveckling och du bör därför trivas på en föränderlig arbetsplats.

Ansökan
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Ansökningar hanteras löpande vilket innebär att rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Observera att du kommer att genomgå en bakgrundskontroll som en del i urvalsprocessen. Det gör vi för att undanröja eventuella frågetecken gällande framtida arbetsprestation. Det kan vara regelverk som styr kundernas verksamhet, men främst handlar det om att vi ska känna oss trygga med dig som medarbetare. Bakgrundskontrollen görs med hjälp av ditt fullständiga personnummer.

Vid frågor kring tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare: Anders Johansson på anders.johansson@releasy.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://karriar.releasy.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Releasy Customer Management är en outsourcingpartner inom kundservice till flertalet uppdragsgivare inom branscher som telekom, media, e-handel, resor och offentlig verksamhet. Releasy tar hand om sina uppdragsgivares kundservice och försäljning i alla kanaler, exempelvis sociala medier, chatt, mail och telefon. Releasy är under kraftig expansion och har 1500 anställda fördelat på sex verksamhetsorter; Borlänge, Linköping, Borås, Stockholm, Barcelona och Karlskoga.