Recipharm Karlskoga söker kvalitetsvärderare

Recipharm Karlskoga söker kvalitetsvärderare

Recipharm erbjuder:

Goda utvecklingsmöjligheter och yrkesmässiga utmaningar. En arbetsplats där miljö- och arbetsmiljöarbetet är en viktig del i verksamheten. Alla anläggningar, med några undantag, är därför certifierade enligt gällande ISO-standarder för såväl arbetsmiljö som miljö. En trivsam arbetsplats inom en växande koncern med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kvalitetsvärderare ingår du i avdelningen för kvalitetssäkring där dina arbetsuppgifter innefattar att utreda och bevaka reklamationer, granska batchdokumentation och fatta batchdispositionsbeslut. Som kvalitetsvärderare deltar du även som QA-representant vid projektarbete, ändringsärenden samt vid validering och utformning av GMP-instruktioner. Vidare kommer du att delta i utredningar av avvikelser, arbeta med kvalitetsförbättringar samt skriva kvalitetsrelaterade rapporter såsom Product Quality Reviews.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en farmaceutisk utbildning eller annan akademisk kemiteknisk utbildning om minst fyra år. Det är önskvärt att du uppfyller sakkunnig (QP) profil enligt läkemedelsverkets krav. Vi ser även att du har flerårig yrkeserfarenhet inom ditt utbildningsområde, företrädesvis från läkemedelsindustri. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är noggrann och uthållig. Vidare har du förmåga att självständigt fatta beslut utan att dra saker i långbänk. I rollen som kvalitetsvärderare har du dessutom lätt för att kommunicera, samarbeta och skapa och vidareutveckla goda relationer. såväl på lokal nivå som internationellt.

Information om ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Carl Negendanck, AxÖ Consulting, på telefonnummer 073-147 06 35. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nästan 9 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 7,5 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com.

Om Karlskoga

Karlskoga ligger precis mitt emellan, inom 30 mils radie finns Oslo, Stockholm och Göteborg. Om du vill bo på landet och jobba i Örebro eller i någon av de andra större orterna i regionen så är det inga problem. Det är 30 minuter till incheckningen på flygplatsen som tar dig till Thailand, Kreta eller varför inte affärsmötet i Köpenhamn. Tåget eller bilen till mötet, shoppingen eller släkten i Stockholm tar lite drygt två timmar.

Vill du veta mer om Karlskoga? Besök http://flyttatillkarlskoga.se/

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (14 dagar kvar)