Nyutexaminerad ekonom ute efter ett spännande arbete?

Nyutexaminerad ekonom ute efter ett spännande arbete?

Är du en nyutexaminerad ekonom? Letar du efter ett brett och omväxlande arbete? Till ett spännande företag i Karlskoga söker vi nu en framåt och driven ekonom till Ekonomi/Logistikadministration. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå fram till slutet av maj 2019, med god chans till förlängning.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut - du är därför varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Tjänsten som ekonom på Ekonomi/Logistkadministration är bred och innefattar arbetsuppgifter inom både ekonomi och logistik.
Exempel på arbetsuppgifter:
  • Administration av kundleveranser.
  • Bokning av frakter hos transportbolag.
  • Hantering av tull.
  • Fakturering.
  • Deltagande i andra på ekonomiavdelningen förekommande arbetsuppgifter.
Vem är du?

För att lyckas i denna roll tror vi att du har högskoleutbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning eller controlling. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter men vi ser även att du kan vara nyutexad eller i slutskedet av din utbildning. Då Bharat Forge Kilsta är ett internationellt företag har du goda kunskaper i såväl svenska och engelska. Vidare ser vi att du behärskar Officeprogrammen, framförallt Excel.

Som person är du flexibel då arbetet är väldigt händelsestyrt. Vi ser även att du är strukturerad och nyfiken samtidigt som du är driven, framåt och inte rädd för att ta initiativ och rycka in där det behövs. Du är en person som har skinn på näsan samt är tydlig i din kommunikation.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.