Maskinoperatör till KPV Teknik i Karlskoga

Maskinoperatör till KPV Teknik i Karlskoga

Har du arbetat som maskinoperatör och vill utvecklas i en spännande roll? Är du praktiskt lagd med stort fokus på kvalitet och noggrannhet? Då kan tjänsten som Maskinoperatör till KPV Teknik i Karlskoga vara rätt för dig.

Tjänstebeskrivning och erbjudande

Tjänsten som Maskinoperatör passar dig som vill ta nästa steg i din yrkesroll som operatör. Du får komma till ett växande företag i Karlskoga där vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifterna innefattar framför allt ställande av- & produktion i 3- & 5-axliga fräsmaskiner. Då kortserier av avancerade detaljer är vanligt förekommande, ställs det krav på en grundläggande kompetens inom ritningsläsning, programmering och problemlösning.

Personprofil

För att söka tjänsten har du en fullständig gymnasieutbildning gärna inom teknik eller industri. Ett intresse för eller en nyfikenhet inför maskintillverkning och skärande bearbetning är något vi tror att du kommer långt på. Vidare är det bra om du har yrkeserfarenhet inom tillverkande industri och det är meriterande om du tidigare arbetat som operatör med styrsystemen Heidenhain/mazatrol eller i en liknande roll. Har du tidigare erfarenhet av att läsa och förstå ritningar är även detta meriterande.

För att passa in i gruppen stämmer du in på nedanstående punkter:
  • Du är en driven person som inte är rädd att hugga i där det behövs
  • Du är självgående och arbetar lika bra individuellt som i grupp
  • Du är social och ödmjuk
  • Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet
  • Du har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt
  • Har en god vilja av att lära och lär dig snabbt
Vi ser det som meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlighet till överrekrytering till KPV Teknik
Arbetstid: Dagtid
Plats: Karlskoga

Om kpv teknik

Vi är ett företag som är breda i vårt tjänsteutbud, med inriktning på fräsning, svarvning & gnistning förser vi marknaden med kortserier & prototyper. Det gör att du som kund kan handplocka precis det du har behov av, eller använd er av oss som systemleverantör. Utöver vår egna kapacitet och know-how, har vi ett större nätverk av partners som täcker upp med expertis som vi själva inte har.

Läs gärna mer på: https://www.kpv.se/

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: maskin, maskinoperatör, cnc-operatör, operatör, verkstad, verkstadsarbete, industri, produktion
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.