Innesäljare Elnät Karlskoga

Innesäljare Elnät Karlskoga

Har Du ett stort driv av resultat och älskar när du får hem en affär?
I så fall är det dig vi söker!

Vi söker

nu en säljare som ska bearbeta våra nuvarande och potentiella kunder i hela Sverige. Kunderna omfattar såväl nätbolag som entreprenörer inom området elnät. Vi söker Dig som ser möjligheter och är driven till att göra affärer. Du har kompetens inom området att ge service och göra affärer främst via telefon och i vårt affärssystem SAP. I jobbet som innesäljare ingår du i ett eller flera kundteam som leds av en utesäljare. Placeringsort är i första hand tänkt att bli Karlskoga men även andra orter kan komma ifråga. Som innesäljare hos Onninen Elnät får du arbeta tillsammans med branschens bästa säljkår inom området.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 2 års branscherfarenhet och gedigen produktkunskap inom området elnät. Du har dokumenterad säljerfarenhet samt ett utvecklat affärssinne. Självklart behärskar du Officepaketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift såväl i svenska som i engelska.

För att trivas som säljare hos oss på Onninen är det viktigt att:

Du har entreprenörsanda och ett utpräglat serviceintresse med hög ansvarskänsla. Du är affärsdriven och brinner för att arbeta med kunden i fokus, samt har god samarbetsförmåga. Du har det engagemang som krävs för att skapa långvariga affärsrelationer, vilket innefattar att vara lösningsfokuserad gentemot kund.

För oss på Onninen är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Därför välkomnar vi alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vid eventuella frågor
är du välkommen att kontakta försäljningschef Jerker Andered på telefon 08-7993448 eller mail jerker.andered@onninen.com

Sista ansökningsdag är 25 september. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Onninen
Onninen erbjuder grossist-, logistik- och distributionstjänster inom belysning, eldistribution, gas, industri, kyla och AC, telekom, transmission, VA och VVS. Våra kunder representeras främst av entreprenörer och installatörer, industriföretag, energibolag samt återförsäljare. I Sverige har företaget ca 300 anställda runt om i landet. Onninen AB är ett helägt dotterbolag till Kesko. Koncernen bedriver verksamhet i 9 länder.
Mer info
Kontaktperson Försäljningschef Elnät, Onninen Jerker Andered
Telefon +46 8 799 34 48
Område Karlskoga
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Onninen erbjuder grossist, logistik- och distributionstjänster inom belysning, eldistribution, gas, industri, kyla & AC, telekom, VA och VVS. Våra kunder representeras främst av entreprenörer och installatörer, industriföretag, energibolag samt återförsäljare. I Sverige har företaget ca 280 anställda runt om i landet. Onninen AB är ett helägt dotterbolag till Onninen OY. Koncernen bedriver verksamhet i 9 länder. Läs mer på www.onninen.se