Industrielektriker

Industrielektriker

Vi söker ny kollega som Industrielektriker till vår underhållsorganisation. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär felsökning, problemlösning, installation och reparationer samt förebyggande underhåll på vår anläggning inom område el, automation.

Arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med övriga funktioner och som person bör du vara serviceinriktad, lösningsorienterad och ha en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kräver också att du har ett analytiskt tänkande och ett systematiskt tillvägagångssätt, samt en förmåga att ta egna initiativ då du kommer att arbeta mycket självständigt över hela vår anläggning.
Mer info
Kontaktperson El-chef Tommy Karlsson
Telefon 010 122 54 30
Område Karlskoga
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 34 produktionsbolag fördelat på 42 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 400 anställda och en årsomsättning på 11,7 miljarder NOK.

Moelven Valåsen AB är ett modernt sågverk beläget i Karlskoga. Vi producerar ca 375 000 m3 sågade varor. Verksamheten sysselsätter idag 110 medarbetare och har en årsomsättning på ca 800 MSEK.

Mer information om Moelven.