Malte Månson Verkstäder AB söker nu nästa viktiga medarbetare!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, här har vi alla typer av fordonsdiagnostik och reparationer inklusive servicearbeten. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter. Du behöver ha sinne för struktur, och gärna datavana. Vi arbetar i affärssystemet Kobra och har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det meriterande.

Din profil
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, det är ett stort plus för oss om du har arbetat som mekaniker av tunga fordon tidigare, men det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och vilja att lära! Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav/meriterande är
  • Utbildning inom fordon/teknik
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kompetens inom tung kyla och hydraulik
  • Gärna erfarenhet av flera märken
  • Kunskaper inom affärssystemet Kobra
  • Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE och D är meriterande
Villkor
Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Karlskoga, där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare och mekaniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Tjänsten är heltid, och arbetstiderna kan variera mellan dag- och kvällsskift. Vi erbjuder fast månadslön, och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta

Verkstadschef Roland Aronsson 010-169 93 84, roland.aronsson@maltemanson.com

Sista ansökningsdag är 2021-08-15, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Karlskoga
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder är en märkesoberoende verkstadskedja för tunga fordon där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Våra anläggningar finns på 14 orter med 15 anläggningar i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Malte Månson-koncernens kompletterande verkstadskoncept - Malte City - med inriktning på transportbilar upp till 3,5 ton lanserades under våren 2019 och har nu tre anläggningar, i Uppsala, Linköping och Karlskoga. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 160 och omsättningen 2021 beräknas till cirka 300 MSEK.

Viär Positiva, Engagerade och Flexibla Lagspelare. Med hög Kompetens löser vi kundernas problem med Kvalitet och minimal miljöpåverkan.