Distrikts-/sjuksköterska inriktning mot hemsjukvården

Distrikts-/sjuksköterska inriktning mot hemsjukvården

Om arbetsplatsen

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få den hjälp som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet.
Socialförvaltningen är uppdelad i två sektioner vård och omsorg samt individ, familj och funktionsnedsättning.

Arbetsuppgifter

I Socialförvaltningens Hälso- och sjukvårdsorganisation arbetar du inom hemvården, vård och omsorgsboende eller funktionsstöd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som distriktssköterska/sjuksköterska är förebyggande arbete för att främja patientens hälsa och välbefinnande, planera genomföra och utvärdera hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån individuella behov, göra medicinska bedömningar, handleda omvårdnadspersonal samt ha kontakt med och ge stöd till anhöriga.
På sjuksköterskeenheten erbjuder vi dig en flexibel och omväxlande arbetsplats där det bedrivs alla förekommande sjuksköterskeuppgifter inom hälso- och sjukvården. Allt från läkemedelshantering till avancerad hemsjukvård och palliativ vård. Du arbetar i team tillsammans med andra sjuksköterskor, omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och enhetschef. Arbetet kan skilja sig från dag till dag där du i viss mån kan styra över arbetets upplägg. I tjänsten jobbar man dagtid och helgtjänstgöring förekommer.

Du är varmt välkommen att söka till vårt härliga sjukskötersketeam!

Kvalifikationer

Distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska
Du har en god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt och utvecklande arbetsklimat. Vi förväntar oss att du kan arbeta strukturerat, självständigt och flexibelt utifrån ett professionellt förhållningssätt med förmågan att se möjligheter. Du är van att använda teknik och digitala verktyg i ditt arbete. Du förväntas hålla dig uppdaterad avseende nya forskningsrön och utvecklingsområden inom hälso- och sjukvård, och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Kvalitet, bemötande och samarbete är viktiga framgångsfaktorer. För dig är det självklart att utgå från dessa i mötet med patienter, anhöriga och varandra.
Lämplig vidareutbildning för verksamheten och erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Körkort och körvana är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:SN 2020-00248
Mer info
Kontaktperson Snezana Rosengren
Telefon 0586-622 58
Område Karlskoga
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Övrigt

Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.